Košarica Narudžba

VITALY FATEEV PRO DEBI

19.02.2015
Luka Kuhar
Nabrojali smo velike face koje stižu na Arnold Classic. Cedric, Dexter, Pakulski, Warren i ostatak veselog društva sigurno će biti glavna imena turnira, ali tu je i jedno nama dobro znano.
Rus Vitaly Fateev za svoj prvi Pro nastup odabrao je pozornicu u Columbusu...
 
Možda je suviše generalno kazati kako nam je Rus svima dobro znan, no oni koji su pratili prošlogodišnji amaterski Arnold Classic u Madridu lagano će se prisjetiti ovog velikog konkurenta našem Petru Klančiru. Iz poze u pozu odmjeravali su snage, a mišljenja o tome tko je bio bolji ni danas nisu u potpunosti ustaljena. Rus je bio krupniji, Petar oderaniji. Na kraju dana, Vitaly odnosi Pro Card.
 
Time postaje još jedan ogromni Rus u ne baš vanrednoj formi koji se lansirao među profesionalce putem Arnold Classica. Znamo da Lesukov i dan danas ima probleme s pogađanjem pravog natjecateljskog izdanja, a najveća zemlja na svijetu nikako do pokaže punopravnog konkurenta za najveću binu planete. Možda nade polažu u ovog kandidata.
Iskreno sumnjamo da će Vitaly napraviti veliki boom. Da se radi o vrsnom bodybuilderu jasna je stvar, ne može svatko pristupiti na ovo natjecanje samo tako, ali imena protiv kojih će ići i figure koje ih prate...Fateev je imao previše problema s Klančirom da bi odjednom uletio u koštac s McMillanom. 
 
Rusa krase izuzetne noge i zapravo vrlo ugodna linija, ali formom se ne ističe dovoljno da konkurira najvećima. Kada bi se posložile sve kockice za ovo natjecanje Fateev bi mogao biti opasan, no trenutno ga je teško vidjeti kao čovjeka koji će stati na kraj Dexterovim planovima.
 
Ipak, tko zna, jednom smo mislili da ovaj Rus neće moći biti najbolji, pokazao je da  u njegovoj figuri ima to nešto. Ostaje nam za vidjeti da li će Vitaly postati Dark Horse ovog natjecanja ili samo još jedan bilder iz Rusije koji obećava mnogo, a ne postiže previše..
 
Do Čitanja,
Luka Kuhar
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO