Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

VRHUNSKI JUNIOR USKORO NA BINI!

Bodybuilding i fitness | 03. Listopad 2019. 10 minuta

Davor Vukadin sprema se za novo natjecanje - što znači da mora proći par pitanja kod Fure ;)

Iznimnih natjecatelja nema puno. Barem je bodybuilding takav sport u kojem se odmah vidi gdje genetika koga gura unutar "kruga odličnika", a gdje stavlja na margine. Netko možda ima sjajna prsa, ali kržljave udove, velike noge, ali strahovito uska ramena, goleme bicepse, ali siromašna leđa.

Junior nevjerojatnog potencijala

Sresti natjecatelja, pogotovo mladog, u kojem vidite nevjerojatan potencijal - to nije mala stvar. Baš je zato našem Antoniju Furiću bilo posebno drago kada je u teretani naišao na Davora Vukadina čiji su ga suludo intenzivni treninzi odmah pridobili.

Furić u ovom intervjuu opaža povećanu razinu definicije kod mladog Davora te se interesira za njen uzrok. Nije im ovo prvi razgovor o natejcanjima, iako je na istom mjestu - dapače, na istom dvosjedu! Ipak, okolnosti su nešto drugačije.

Pristup organiziranoj i posloženoj prehrani, uvidi u kvalitetnu suplementaciju, u čemu je stvar? Pitao se Fura!

Davor se nada uspješnoj jesenskoj sezoni što ispunjenijoj medaljama. Od Maxximum opena do kasnijeg prvenstva svijeta, ništa nije van radara, a forma pokazuje da su planovi krajnje ozbiljni.

U trenutnoj situaciji Davor jede oko 700 grama piletine i 100 grama wheya dnevno uz minimalan unos ugljikohidrata - negdje 100-200 grama riže. Antonio mu kaže da se to itekako vidi na formi jer je Vukadin iz tjedna u tjedan sve oštriji i prošaraniji detaljima koje otkriva restriktivna prehrana.

Mora popraviti jednu "lošiju" skupinu

Što se same figure tiče, Davor želi popraviti prsa jer smatra da mu ona nisu najbolja mišićna skupina. Nije još siguran kako će pristupiti tom problemu, no, kaže, prepoznao je problem i spreman je reagirati. Antonio sugerira da je možda nekompletnost pokreta nešto na što valja obratiti pažnju.

Tko zna što ga čeka! Možda profesionalni bodybuilding, možda profesionalna klasik kategorija, možda sve skupa ode nekim sasvim desetim putovima. Bitno je samo reći da u ovom trenutku Davor Vukadin izgleda kao jedna od najvećih mladih nada bodybuildinga u Hrvatskoj.

 

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

100% Creatine Monohydrate 300g

★★★★★

20,00 €

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Teething Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni