Košarica Narudžba

BONAC DOBIVA RAMYJA?

07.03.2020
Luka Kuhar
Kako sada stvari stoje (nakon pogledanog prijenosa na youtubeu u 720p kvaliteti) čini se da najbolji paket prezentira William Bonac koji bi, u slučaju jednake situacije tijekom finala, ovo trebao glatko uzeti. Ponovno je pogodio formu...

 Ramy...bio sam zagrižen za njega dok jučer nisam čuo kako opet najavljuju dolazak na binu s "300lbs shredded". Imam osjećaj kao da dečki pokušavaju ubaciti fen u kadu bez da ih strese struja. Ne znam koliko šokova treba doživjeti da prestanu? Brzo se ispuhao nakon početnog izlaska na binu, što nije čudno za takvu gromadu od čovjeka. S leđa i dalje mekaniji no što smije biti.

 
Dexter, sjajan! Osobno, imam osjećaj da više on muči Ramyja nego Ramy izglednog prvaka Bonaca. Ostaje kao svojevrsna letvica kvalitete koju morate zadovoljiti za top 3 na velikom natjecanju. Iznimno mi je drago vidjeti ga opet ovako visoko. Možda je nekima dosadan, ali prateći svaki ovakav podvig, svjedočimo bilderskoj povijesti.
 
 
Brzi komentari:
 
Kuclo - Jako dobro izdanje, nastavlja pokazivati ozbiljnost i prkositi dobroj konkurenciji. Pun, vaskularan i željan borbe na bini. Ima svoje dobro poznate mane, no jako se potrudio naglasiti vrline.
 
Williams - Sve bolji i bolji, ali još uvijek nedovoljno dobar za ostvarenje svog punog potencijala. U određenim pozama, figura izgleda zastrašujuće, ali to je zasad "trailer". Još nismo vidjeli čitav film.
 
Cedric - Iznad očekivanja, ispod mogućnosti. Izlazi na binu s "aurom" poraženog i umornog čovjeka. Žao mi je to vidjeti kod bildera koji u duplom bicepsu izgleda kao reklama za sport bodybuildinga.
 
Moore - Tko visoko leti, nisko pada. Na krilima Olympia izdanja očekivali smo mnogo, a dobili respektabilan guest posing paket. Bezveze.
 
Oliva - Ozbiljno pripremljen i spreman za borbu, ali strukturalno nedovoljno opasan po najbolje od najboljih. Možda uznapreduje kroz finalni dio zbog kvalitetne forme.
 
Martinez - Nastavljam govoriti isto, Victor je legenda bodybuildinga, sjajan natjecatelj, impresivna figura i dobričina. Nažalost, sve ovo, vezano uz figuru, više je u perfektu nego prezentu.
 
JoJ - Respektabilan povratak, ali nekonkurentno izdanje. Ta njegova leđa i dalje su fenomenalna za vidjeti čak i u bitno slabijoj verziji - što ova sigurno jest.
 
Aste - Skidam kapu Morganu za iznimno profesionalan stav, visoku razinu forme i pripremljenosti. Nije figura koju ćete obožavati, ali je bilder koji se zaista potrudio doći što spremniji na binu. Dobar posao.
 
Lenartowicz - Išao je protiv struje. Nažalost, vidi se. Volim Josha i super ga je vidjeti spremnog na bini. Tada njegova muskulatura i vaskularnost dolaze do izražaja. Sada to nismo mogli vidjeti; nisam siguran što mu je silom trebalo izaći na ovo natjecanje.
 
 
Do Čitanja,
Luka Kuhar
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO