Košarica Narudžba

HUH - JASON HUH

02.03.2015
Luka Kuhar
Nova, stara internet senzacija i IFBB Pro bodybuilder zove se Jason Huh. Bradati monstrum impresivnih linija u zadnje je vrijeme jedna od najpopularnijih bodybuilding ličnosti na društvenim mrežama. Ako je suditi po slikama, ima i zašto biti.

Jason je član Animal tima koji slove za no bull ekipu s hardcore bodybuilding ciljevima. Nije teško vidjeti zašto ih je Huh zainteresirao. Osebujan karakter, nefiltriran vokabular i prije svega impozantna figura čine ga vrlo pogodnim za bodybuilding sponzorstvo. Naravno, ako Vam ukus ide u tom smjeru.

Pogledajte samo kako Huh izgleda. Ogromne ruke postaju krupnije svake godine, a najbolje ih naglašavaju popeyevske podlaktice prošarane s više linija od zemljovida Hrvatske. Vaskularnost i tanka koža uvijek su išli ruku pod ruku kada se gleda atraktivnost. 

Obično momci velikih ruku kompenziraju za ne tako krupne noge, ali ne i Jason. Njegovi kvadricepsi i zadnja loža zajedno tvore vrlo konkretne bilderske noge. 

Prsa su krupna i puna, trbuh ima vidljive separacije six packa, a leđa impozantno djeluju u gotovo svakoj pozi. Zbrojite li sve to rekli bi da imamo bildera za top 10 na mister Olympia natjecanju, a ne nekoga tko će na Tampa Pro Show-u jedva zapasti u top 15.

Problem je ono što danas mori većinu krupnih momaka- forma na pozornici. Zaista je impresivno biti gorostas i pohvaliti se masom koju malo tko ima, ali ona Vam neće nužno osigurati ni Arnold, a ni Sandow. Najbolje je pitati Big Ramyja u tom polju.

Kada bi Huh podesio svoje nišanske sprave na formu i prepravio što se prepraviti mora govorili bi o favoritu na mnogim pro natjecanjima. Nažalost po njega trenutno može biti samo izuzetna senzacija na internetu i uzor svima koji žele biti krupniji. Kolege natjecatelji oštre formu dok Jason pušta bradu. 

Ne mora "žilet" uporabiti na licu, ali za binu će se morati dobro oguliti. Takav Jason bio bi velika vijest u svijetu pro bodybuildinga, ne samo pro facebooka...

 Do Čitanja,
Luka Kuhar

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO