Košarica Narudžba

IQ by Proteka

07.02.2017
Luka Kuhar
Ako još niste popratili naš najnoviji video serijal s Furićem kao voditeljem i dežurnim znatiželjnikom, imamo za vas par razloga zašto bi to trebali napraviti.

 1. Znate li tko je Marko Barić - prvi juniorski prvak Europe u povijesti Hrvatske? Ako želite saznati više, evo njegovih odgovora na vrućem sjedištu raskošne limuzine...

 

2. Žarko Stojić svojevremeno je žario i palio na bini, a danas ga se smatra jednim od najvažnijih bildera u povijesti sporta na ovim prostorima. Veliki znalac i istinska legenda o bodybuildingu je imao mnogo toga za reći. Pogotovo na niz dobrih pitanja:

 
 

3. Tu je i predsjednik HBBSa. Ne znate što je to, niti vam zvoni ime Damir Siser? Možda bi trebalo, jer radi se o vrlo utjecajnoj figuri u bodybuildingu koja je svoj zanat kalila u suradnji s velikanima sporta:

 
 

4. Kako je Adnan Gosto postao Superman? Koji balkanski prvak bolje igra biljar? Koliko pljoski stane u jednu jaknu? Na sva ta, a i još neka pitanja odgovore su dali Miroslav Kolobarić i Adnan Gosto:

 
 

5. Može li Fura imati karijeru kao svadbeni pjevač? Zašto je onda odabrao bodybuilding i kako se šutljivi snimatelj snašao u ulozi voditelja? Prosudite sami:

 
 

 

 

 

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO