Košarica Narudžba

IQ intervju - Adoni Gosto i Miroslav Kolobarić!

02.01.2017
Antonio Furić
Što se dogodi kad se susretnu Nevjerojatni i Neponovljivi? Gužva u autu naravno! Dva prvaka Balkana, jedan prvak Europe, Andrija, Superman i IQ, a bome, ima toga još. Ne propustite pogledati video za pamćenje!

Pozdrav svima dragi naši i dobrodošli u još jedan Protekin video prilog! Naša današnja tema je razgovor bodybuilding velikana, rivala i prijatelja pod voditeljskom palicom Antonija Furića.

Miroslav Kolobarić, u bodybuildingu (i šire) znan kao Doktor Kobac, morao je izdržati jednu klasičnu kvartovsku sačekušu u režiji našeg Furića i bilderskog prvaka Adnana Goste

Jedan auto, tri šampiona!

Antoniju bodybuilding kao takav nikako nije stran. Radi se o višestrukom prvaku države u čijem životopisu pronalazimo i čitav niz inozemnih titula, između kojih se osobito ističu naslovi prvaka Europe te zlatna medalje osvojena na amateur Olympia natjecanju u dalekom Alicanteu. Ni kamera mu nije novost, o tom postignuću snimili smo čitav dokumentarni film!

Naravno, spreman je i za dobru zezanciju. Ovdje je to bilo lako za organizirati jer Adnan Gosto i Miroslav Kolobarić imaju određenu povijest rivalstva na pozornici koju se može potencirati škakljivim pitanjima, ali i neočekivanim upadima. Jedan takav opazit ćete vrlo brzo u video prilogu!

Nismo se samo šalili, bilo je tu i kvalitetnih tema o kojima bilderi uvijek rado popričaju. Čitav taj koloplet treninga, pažljivo organizirane prehrane i korištenja kvalitetne suplementacije - koji nazvivamo bodybuildingom, prošli smo kroz različita pitanja i odgovore. 

Snimatelj Brajo također se dobro zabavljao balansirajući čitavo vrijeme situaciju koja je na mahove izgledala kao komična serija, a onda opet i ozbiljna bilderska analiza. 

Od zabave i analize, do mogućnosti i budućnosti

Tko zna gdje je ovim momcima kraj! Možda ćemo jednoga dana nekoga od njih gledati i u profesionalnom bodybuildingu najvišeg natjecateljskog ranga. Tamo gdje su legendarna postignuća ostvarivali i Olympia prvaci poput Ronnie Colemana ili Phila Heatha.

Bilo kako bilo, nama se ovaj intervju zaista svidio kao nesvakidašnje reportažno iskustvo. Smijali smo se, komentirali, analizirali i zabavili, a sve to napravili u zaista sjajnom, šampionskom društvu. Dečkima u karijeri želimo sve najbolje, a vama dobru zabavu tijekom gledanja. Kažemo vam, nije ovo još jedan tipični video, niti klasičan intervju!

  

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO