Košarica Narudžba

MAXXIMUM 2018 - INTERVJUI #1

26.11.2018
Luka Kuhar
Proteka Team pratio je jedno od najpopularnijih natjecanja u regiji. Ni ove godine - nije razočaralo! Bacite oko na vide materijale iz Maribora.

Pozdrav dragi naši i dobrodošli u još jedan Protekin video prilog! Naša današnja tema je nedavno održani Maxximum Open 2018, točnije naši intervjui i prilozi snimljeni na tom natjecanju. Sreli smo mnogo poznatih lica, ali i neke sasvim nove nade ovog željeznog sporta. Bilo je vremena i želje porazgovarati sa svima tako da ćete imati što za gledati!

Voditeljsku ulogu odigrao je iskusni bodybuilding natjecatelj i deseterostruki državni šampion Hrvatske - Antonio Furić. U njegovom životopisu stoje brojne internacionalne medalje, naslov prvaka Europe i zlatna amateur Olympia medalja zarađena u dalekom Alicanteu na tamošnjem istoimenom natjecanju.

Legendarni "Fura" - kako ga mnogi u bilderskim krugovima zovu - odličan je za taj posao jer se i osobno razumije u sve pojedinosti bilderskog života. Zna što je težak trening, zna kako posložiti plan prehrane i odabrati kvalitetnu suplementaciju. Prati ovaj sport od profesionalnih krugova i legendi poput Doriana Yatesa, a dobro poznaje - tim više jer se s mnogima i natjecao - bilderski sport ovih prostora!

FURA I STARI KONKURENT!

  

Zastao je tako razgovarati s jednim od svojih nekadašnjih konkurenata. Super-oštrim, fantastično spremnim i bilderski markantnim likom - Mihom Zupanom! Sjajni Zup spada među profesionalne bildere, a njegove slike zastrašujuće forme obišle su čitav svijet. Fura ga je pitao mnogo toga, od natjecateljskog iskustva do planova i razmišljanja o karijeri. 

LIJEPE ŽENE POSVUDA

U ovom video prilogu Furića možete prepoznati kao radosnog čovjeka okruženog divnim damama koje bilderski sport rado zove svojima. Spremne, lijepe, odvažne i neustrašive, morale su svoje rezultate osigurati na pozornici, no morao je i Antonio osigurati svoje intervjue s njima. Pogledajte kako se snašao, što je pitao i gdje gledao. Profesionalac, nema što!

SENZACIJA IZ SLOVENIJE!

Na kraju, senzacija večeri. Simon Plajnšek, slovenski natjecatelj s formom kakvu je malo tko ikada vidio, a još ih je manje prezentiralo, razgovarao je s Furićem koji je morao priznati da je oduševljen. Kako i ne bi bio. Sjajna forma uvijek se traži, a tako rijetko vidi. Ovo, što je Simon prezentirao, otišlo je korak dalje i s pravom se okitilo zlatom.

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO