Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

Profesorica me OŠAMARILA - ANTONIO FURIĆ

Bodybuilding i fitness | 28. Siječanj 2020. 8 minuta

Nije sve u Furićevim školskim danima prošlo bez problema...

Kada proslavljeni hrvatski bodybuilder, Antonio Furić, navrati u goste, očekujete da će biti zanimljivih priča o dogodovštinama na pozornici, u teretani, tijekom priprema, o profesionalnom bodybuildingu i svemu tome sličnom.

Ono što možda ne očekujete je i simpatična priča o tome kako je tijekom školskih dana, kao učenik koji još nema pojma gdje će ga bildanje dvesti, dobio šamar od profesorice.

Prije utega, šamar!

Da, mnogo smo toga spomenuli u razgovoru. Dotakli smo se Miloša i Pere, a govorili i o tajni uspjeha u bodybuildingu, no ovo je bilo sasvim van svake takve tematike.

Profesoricu iz prirode i društva dobro je zapamtio. Ne toliko zbog duboke ljubavi prema predmetu i omiljenosti kod iste nastavnice već, eto, baš suprotno.

Bio je to šesti razred osnovne škole i, kada to Antonio priča, stvara se dojam kao da pamti svaku sekundu jednako jasno kao što se sve tada odvijalo. Pao je šamar, a naš Fura kaže da nije bio kriv. Samim time, nije zaslužio takvu oštrinu.

Nije bio zadovoljan njenom pedagogijom i načinom na koji drži nastavu, a tomu nije pomogla ni ta situacija gdje je za nepodopštine drugih kažnjen baš on. Ne, kao što možete zamisliti, nije mu draga ni dan danas. Dapače, skovao je i jedan plan koji bi trebao "srediti" tu nezgodnu situaciju koja ga još uvijek muči.

Stvar je naravno do unutarnje boli. Sam šamar nije tako strašan, ali ponos, sramota i sve ostalo što se veže uz udarac otvorenim dlanom, itekako se zapamte. Kada bi je danas sreo, kaže, pitao bi ju jednostavno kako bi bilo da i on iz čista mira počne udarati, jer ona je bila takva nastavnica. 

Smetaju mu učitelji koji posao samo "odrađuju"

Smeta mu takav manjak kvalitetnog kadra među učiteljima gdje se, po njemu, često dogodi da nastavnik održava nastavu citirajući udžbenik bez mnogo objašnjavanja ili dubljeg upliva u problematiku gradiva i/ili svojih učenika. Misli da je takvih barem pedeset posto.

Ipak, iako je ta neugodnost itekako dobro zapamćena, Fura je kasnije stvorio sjajnu bildersku karijeru ostvarivši brojne zapažene rezultate, a mi smo o njemu snimili i dokumentarac!

Dan danas aktivno trenira, pazi na prehranu, koristi kvalitetnu suplementaciju i sanja svoje bilderske snove bez obzira na dva desetljeća postojećeg natjecateljskog iskustva. Kažemo bez obzira jer, mnogi bi tada razmišljali o mirovini, ali Furu nosi neki novi žar!

 

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

100% Creatine Monohydrate 300g

★★★★★

20,00 €

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Teething Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni