Košarica Narudžba

Proteka Test - Jesi li "Gym Baja"

02.10.2016
Luka Kuhar
Bilderska kultura ima svoje heroje, idole, uzorne predstavnike i ambasadore branše. Isto tako, ne manjka joj klauna i karikatura iz kojekakvih životnih sfera. Imamo za tebe jednostavan test da provjeriš - jesi li gym baja!
Gym Baja test ima sedam pitanja. U dvije rubrike raspoređena su po spolovima, pa svakako posvetite minutu vremena.
 
-gym baja test - Muškarci
 
1. Treniraš li poglavito gornji dio tijela, izbjegavajući čučanj? (Znamo da je u pitanju stara povreda koljena, nije bed!)
 
2. Nosiš li majicu koja se stapa s tvojom impresivnom figurom do razine penetracije stanične membrane - u teretani i izvan nje?
 
3. Da li je, Bog, Hrvati & Gospa od Bicepsa, tvoj životni moto?
 
4. Možemo li ovako opisati tvoj inventar za izlazak: Uske traperice, fensi đozle (naočale - naravno brendirane - al može i iz Dubrave), sat, replika Big Bena, ali ručna verzija, narukvica iz Međugorja + krunica ili zlatan križ ( može i ogrlica od čistog srebra, poželjno teža od lanca za usidrenje kruzera) i majica iz petog razreda. Dodaci mogu uključiti cigarete, ključeve od tatinog auta  bokser i/ili teleskopsku palicu, cijev, pajser - sifon (jer se pravi frajer mlati kao vodoinstalater) 
 
5. Bariš li više cura nego što se može pobrojati, ali uglavnom na fejsu, jer si u duši fin momak?
 
6. Kada treniraš, vjeruješ li da je tvoj znoj nektar za Bogove, pa logično izbjegavaš nošenje ručnika ili čišćenje sprava?
 
7. Urlaš li tijekom treniga, seksa, kupovine kruha ili pozdravljanja prijatelja, kako bi uspostavio svoj totalni alfa položaj? (Iako se zna da pravi alfe dođu kod prijatelja, pa pišaju direktno u vodu wc školjke- jer su alfe i mogu to!)
 
U idućem nastavku donosimo gym baja test za žene, jer mi ovdje u Proteci zagovaramo ravnopravnost. Seljančarenje nije ekskluzivno muški proizvod, iako imamo par unikatnih patenata u toj sferi. 
 
P.S. ovaj je tekst naravno u potpunosti, za*ebancija. Ako se mi u ovoj branši ne možemo međusobno sprdati i šaliti na svoj račun, nismo baš neka ekipa. Vidimo se na cajkama u uskim majicama - pusa :)!
 
Do Čitanja,
Luka Kuhar
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

SG

05.10.2016 u 21:16:19

U iščekivanju Gym Baja "ženske" verzije ;-)


PREPORUČUJEMO