Košarica Narudžba

Ronnie uspješno operiran!

24.01.2019
Luka Kuhar
Kako smo nekidan napisali, Ronnie Coleman morao je na još jednu operaciju. Na svom instagram profilu objavljuje da je ista bila uspješna!

Vrat je bio u pitanju, a uzrok povrede nezgodan pad u kući. Iskreno, teško je više pobrojati svaku Colemanovu operaciju i pronaći točan uzrok te posljedicu. Godine brutalnih treninga i bavljenja bodybuildingom na najvišoj razini uzele su danak.

U nedavnom intervjuu Dennis Wolf rekao je kako mu nije lako gledati Colemana u takvom stanju, no isto tako, nije to bio neočekivan scenarij. Shawn Ray također je upozorio na trenutne muke Ronnieja kao nešto proizvedeno njegovom tehnikom na treningu i općenitim pristupom istome. 

Svi znamo da budućnost ne izgleda blistavo za osmerostrukog Olympia šampiona. Prognoze su sve samo ne ohrabrujuće, a čak je i scenarij samostalnog hodanja nešto dosta daleko od njegove moguće stvarnosti. Od stotina kilograma na čučnju, do štaka. Cijena je očigledno bila ogromna, no Colemanov mentalni sklop s tim se izgleda pomirio. Inače, tko zna kako bi podnosio sve što mu se događa. 

Po izlasku iz bolnice bio je nasmijan u svom karakterističnom stilu, kao da je odradio još jedan trening, a bome, broj operativnih zahvata sada bi mu trebao zaraditi i neki popust u bolnici. Odnosno - kako je rekao sam, trebao bi investirati u neku od tih klinika s obzirom koliko vremena tamo provodi:

"It’s official, we’re out the hospital like last year. Hopefully it will be at least another year before I’m back again because I was just here in September, then March and February before that. Might as well buy stock in one of these places as much as I’m here. But I’m feeling great, Dr Lapsawala has performed miracles on me my last 2 surgeries. Once again thank you guys for your prayers and support. Like I said God Willing this will be mine and the love of my life last visit for a while. "

Supruga mu ovdje pruža neizmjernu potporu,  a sve što se događa sigurno i njoj vrlo teško pada. Colemanovi su kukovi davno otišli, leđa su pod stalnim nadzorom i čestim operacijama. Bol je stalno prisutna pa je Ronnie u dokumentarcu priznao kako uzima izrazito visoku dozu analgetika nekoliko puta na dan samo kako bi se mogao osjećati bolje.

Ne, nije divan rasplet događaja, ali možemo barem biti sretni što je još jedna operacija iza šampiona. Neka u budućnosti one više ne budu redovan dio njegova rasporeda. Svjesni smo da Ronnie više neće puniti naslovnice kroz natjecateljski uspjeh, no puno bih radije da o njemu mogu pisati u kontekstu ležernog igranja golfa i uživanja u obitelji, coachingu i sličnom.

Do Čitanja,
Luka Kuhar

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO