Košarica Narudžba

VRAĆA SE PHIL HEATH!!! Lov na OSMU titulu

07.08.2020
Luka Kuhar
Najveća bilderska vijest u 2020!!!

Nećemo okolišati, vjerojatno se radi o najvećoj bilderskoj vijesti u zadnjih par godina. Iako je dugo vremena bio s nama i redovno osvajao zlato na najvažnijem bilderskom natjecanju te stolovao sedam godina kao Mr. Olympia prvak, 2018. godine izgubio je titulu i morao prepustiti tron spremnom Shawn Rhodenu.

Godinu dana kasnije izostao je s najveće bilderske priredbe i tako je Mr. Olympia krunu odnio Brandon Curry.

Sada se vraća. Dolazi po ono što smatra svojim i nada se to zaslužiti. Jedan je od najvećih bilderskih odličnika svih vremena i svojevremeno je najavio čak deset Sandow trofeja kao cilj karijere.

Čini se to daleko, no s obzirom da ih već ima sedam, nije u potpunosti nezamislivo jer naravno, u ovom modernom dobu tko bi to mogao ako ne Phil Heath?

Čeka ga strahovito težak put i pripreme sigurno nisu lake bez obzira na uspješan oporavak od operativnog zahvata. Naravno, svjestan je da će se od prve sekunde sva pažnja sudaca i bilderske javnosti usmjeriti direktno na njegov trbuh. To će biti njegov make or break adut. 

Koštao ga je titule 2018. godine, a svih onih Olympia do te ugodno mu je spajao figuru bez ikakvih problema. Doduše, naznake ozbiljnih distenzija svakako su postojale, no baš je Shawn Rhoden naletio na vrhunac njegove muke.

Unikatna bilderska situacija...

Nema baš bodybuildera u njegovoj situaciji. Zapravo se nikoga ne mogu sjetiti tko bi odmah po najavi dolaska na Olympiju postao favoritom za osvajanje titule. Takav luksuz uživaju samo oni koji na svojim policama već imaju Sandow trofej.

Brandon Curry, aktualni Mr. Olympia prvak neće imati lagan posao, s obzirom da se u pandemijskoj godini konkurencija ima vremena dobro pripremiti za nešto kasniju Olympiju.

Još mu se sad pojavio i taj Phil Heath. Tko zna, na Olympiji je Phil baš uvijek bio taj koji je u međusobnim dvobojima imao rezultatsku prednost, ali nikada se još nije dogodilo da Brandon Curry drži Sandow trofej u rukama. Pitanje je samo -  koliko je to čvrst stisak?

  

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO