Košarica Narudžba

Magazin

Derek Lunsford- wow!

Dobro poznata bodybuilding mantra kaže da karijere u ovom sportu napreduju postepeno, sitnim koracima. I onda dođe jedan dečko koji u istoj godini skokne iz amatera u sam vrh svoje kategorije.

Komentiraj

Popularno

Najnovije

Derek Lunsford- wow!

Dobro poznata bodybuilding mantra kaže da karijere u ovom sportu napreduju postepeno, sitnim koracima. I onda dođe jedan dečko koji u istoj godini skokne iz amatera u sam vrh svoje kategorije.


MR. Olympia 1969. - Arnold vs Oliva

Sergio Oliva bio je u lovu na svoju treću Olympia titulu, a po prvi puta u tome mu se suprotstavio Arnold Schwarzenegger!


Roelly nikad veći

Izašla je nova fotografija iz „stručnog stožera“ Roelly Winklaara i moramo priznati da Winklaar izgleda zapanjujuće...


TAMPA PRO REZULTATI

Dok već polako skrećemo pogled prema Mr. Olympia natjecanju, bilderi su još jednom odmjerili snage na pozornici Tampa Pro Showa.


PHYSIQUE JE SPASIO BODYBUILDING?

Čekali smo malo da se „smiri“ oluja oko izjava koje je dao Jeremy Buendia, a tiču se bodybuildinga i jedne od novih kategorija – physique.


URSA VS FURA - PRIPREME

Jedan malo dulji, opušteni video s dva člana našeg tima - Ursom i Furićem, koji se, po svemu sudeći, spremaju za binu kroz neko vrijeme!


VITAMIN P – TAJNA LARRYJA SCOTTA

Ako se bavite bodybuildingom neko vrijeme, vjerojatno poznajete široku paletu vitamina, minerala i aminokiselina. Pa ipak, prvi Mr. Olympia proglasio je "vitamin P" najvažnijim.


Flex odlazi iz 212?

Bombastična vijest glasno je odjeknula u bodybuilding javnosti. Šampion 212 kategorije i višestruki nositelj njene najlaskavije titule, Flex Lewis možda će odraditi svoju zadnju takvu Olympiju baš ove godine.


Živjeti od natjecanja?

Svakih par generacija u bodybuildingu pojave se nova lica, nova tijela, ali neka pitanja ostaju svevremena. Jedno od njih tiče se i mogućnosti „života od natjecanja“.


Lukas u odličnoj formi!

Prije nekog vremena održano je profesionalno natjecanje u Vancouveru kojeg je, za neke pomalo iznenađujuće, osvojio Lukas Osladil.


PROTEKA PREPORUČUJE

Hadi osvaja u Portugalu

Trenutno najzvučnije ime kategorije 212 – koje se tu i tamo okuša u openu – ponovno se prometnulo u glavnu prijetnju Flexu Lewisu.


INTERVJU S FURIĆEM

S vremena na vrijeme treba provjeriti što to radi naš Antonio? Sprema li se ili je odustao od bine? Kako zna kada je u formi, kakav mu je bodybuilding bio nekada - a kakav danas?


Olympia 1968. - Oliva "brani" titulu

Te godine Mr.Olympia, Sergio Oliva, imao je najlakšu i najtežu konkurenciju. Teško da ju možemo nazvati napetom, ali baš je zato zanimljiva.


Bravo Hrvatska!

Iako nogomet nije naša branša, doživjeli smo i to da u igramo u najvećem sportskom finalu na planeti. Došlo je vrijeme da se svi istinski ljubitelji sporta naklone našim dečkima, nogometašima koje ćemo pamtiti do kraja života...


BREON, CHRIS & REGAN - Klasika

Classic physique postaje sve popularnija kategorija, a uvjerljivost tog zaključka najbolje naglašava sve veći broj novodpridošlih natjecatelja, kao i poprilična relevantnost sadašnjih zvijezda.


Lockett najbolji u Chicagu!

Prošlog vikenda Windy City postao je poprište bitke za još jednu Olympia kvalifikaciju. Naš timski kolega iz Superior 14 ekipe - Michael Lockett osigurao je svoj put u Vegas uzevši titulu u Chicagu!


Disciplina u kuhinji

Pouzdano možemo reći da, glede teretane, bodybuilderi jako dobro znaju što znači imati plan i trenirati disciplinu. Međutim, ako je to ključ uspjeha, brava je u kuhinji.


OLYMPIA 1967. - NOVI ŠAMPION

U novom kratkom pregledu Olympia natjecanja 1967. prolazimo natjecatelje koji su se borili za prestižnu bildersku titulu. Dobila je novog vlasnika.


Colemanova Žrtva

U profesionalnom bodybuildingu malo se koji šampion pamti kao Ronnie Coleman. Osmerostruki Mr. Olympia dominirao je svojom erom, ali ispostavilo se uz visoku cijenu.


KAKO OPONAŠATI PROFESIONALCE

Ako želiš biti najbolji, radi što rade najbolji. A opet, nemoj raditi to što rade najbolji jer to što rade najbolji, mogu raditi samo najbolji. Što od ove nesuvisle kobasice primijeniti na svom vježbačkom putu?


Svjetski bodybuilding
Bodybuilding i fitness
Vijesti
Prehrana
Savjeti
Trening
Domaći bodybuilding
Regionalni bodybuilding
Suplementi
Europski bodybuilding
Recepti