Košarica Narudžba

Magazin

Bravo Hrvatska!

Iako nogomet nije naša branša, doživjeli smo i to da u igramo u najvećem sportskom finalu na planeti. Došlo je vrijeme da se svi istinski ljubitelji sporta naklone našim dečkima, nogometašima koje ćemo pamtiti do kraja života...

Komentiraj

Popularno

Najnovije

Olympia 1968. - Oliva "brani" titulu

Te godine Mr.Olympia, Sergio Oliva, imao je najlakšu i najtežu konkurenciju. Teško da ju možemo nazvati napetom, ali baš je zato zanimljiva.


Bravo Hrvatska!

Iako nogomet nije naša branša, doživjeli smo i to da u igramo u najvećem sportskom finalu na planeti. Došlo je vrijeme da se svi istinski ljubitelji sporta naklone našim dečkima, nogometašima koje ćemo pamtiti do kraja života...


BREON, CHRIS & REGAN - Klasika

Classic physique postaje sve popularnija kategorija, a uvjerljivost tog zaključka najbolje naglašava sve veći broj novodpridošlih natjecatelja, kao i poprilična relevantnost sadašnjih zvijezda.


Lockett najbolji u Chicagu!

Prošlog vikenda Windy City postao je poprište bitke za još jednu Olympia kvalifikaciju. Naš timski kolega iz Superior 14 ekipe - Michael Lockett osigurao je svoj put u Vegas uzevši titulu u Chicagu!


Disciplina u kuhinji

Pouzdano možemo reći da, glede teretane, bodybuilderi jako dobro znaju što znači imati plan i trenirati disciplinu. Međutim, ako je to ključ uspjeha, brava je u kuhinji.


OLYMPIA 1967. - NOVI ŠAMPION

U novom kratkom pregledu Olympia natjecanja 1967. prolazimo natjecatelje koji su se borili za prestižnu bildersku titulu. Dobila je novog vlasnika.


Colemanova Žrtva

U profesionalnom bodybuildingu malo se koji šampion pamti kao Ronnie Coleman. Osmerostruki Mr. Olympia dominirao je svojom erom, ali ispostavilo se uz visoku cijenu.


KAKO OPONAŠATI PROFESIONALCE

Ako želiš biti najbolji, radi što rade najbolji. A opet, nemoj raditi to što rade najbolji jer to što rade najbolji, mogu raditi samo najbolji. Što od ove nesuvisle kobasice primijeniti na svom vježbačkom putu?


OLYMPIA 1966. - PRVA OBRANA TITULE

Druga Mr. Olympia održana je 1966. godine na istom mjestu kao i prethodna. Rezultati doduše, nešto drugačiji! Scott brani titulu, a na četvrto mjesto stiže jedno od najvećih imena ikada.


BORBA S ILUZIJAMA

Kako prepoznati što je u bodybuildingu i vježbanju stvarnost, što potencijalna stvarnost, a što slatka laž pomoću koje stvaramo iluzije s kojima lakše živimo?


PROTEKA PREPORUČUJE

POVREDE – KAKO DALJE?

Kao što znate, mi u Proteka Teamu, kroz godine djelovanja, imali smo na ovaj ili onaj način susrete s određenim preprekama u vidu povreda. Stiže par savjeta kako se s njima nositi.


NE RASTE LIJEP NEGO UPORAN

Iako u svom originalu ova uzrečica zvuči malo drugačije, primjenjiva je i nama u poslu forme i mišića.


Furini savjeti: Pozing

Kako smo krenuli sa serijom savjeta članova našeg tima, nastavljamo u istom tonu, ali uz drugačiji fokus. Pozing je sastavni dio natjecateljskog života, no koristiti ga mogu i rekreativci...


Prvo Mr. Olympia natjecanje

U našem novom serijalu saznajte kako je to bilo na početku Mr.Olympia priče. Koliko je novaca zaradio prvi šampion, gdje se održalo i kako se moglo zvati ovo natjecanje....


Proteka team na Jarunu ;)

Dok se danas diljem zemlje čeka utakmica s Nigerijom, Proteka Team odlučio je krenuti put Jaruna i tamo obaviti jedan pripremni roštilj!


NOSTALGIJA NAŠA SVAGDAŠNJA

Iako će nam svaka knjiga samopomoći isticati važnost življenja u sadašnjem trenutku, eto nas svako toliko u novoj epizodi žudnje za minulim vremenima.


Car je gol

U ovom članku baviti ćemo se jednim efektom koji se u bodybuildingu pojavljuje kada narativ zakorači izvan granica stvarnosti.


MUSCLE MAYHEM rezultati

Završilo je Muscle Mayhem IFBB Pro natjecanje. Bitka za prvo mjesto vodila se između trojice kvalitetnih bodybuildera, a odmah iza njih bio je dvojac koji svoj posao zna i bolje obaviti...


Leđa kao Kristijan

U našem timu postoje jedna neobično dobro razvijena leđa. Uvijek jaka skupina Kristijana Matkovića iza sebe skriva čitav niz teških treninga i velikih težina. Razvijao ih je godinama i mora se priznati, nije bilo lako...


Hrana, utezi, kemija - sve bezveze

Znam, znam, prilično bedast naslov. Sve strpati u isti koš i onda proglasiti neučinkovitim. No, pročitajte i ostatak da znate na što mislimo...


Svjetski bodybuilding
Vijesti
Prehrana
Savjeti
Bodybuilding i fitness
Trening
Domaći bodybuilding
Regionalni bodybuilding
Suplementi
Europski bodybuilding
Recepti