Košarica Narudžba

Magazin

Pogledajte Kikijeve liftove!

Nas Kristijan Matkovic natjecao se na Balkanskom Prvenstvu u Powerliftingu. Osvaja zlato i srebro, a uz to je naravno nastao i prigodan video...

Komentiraj

Popularno

Najnovije

Pogledajte Kikijeve liftove!

Nas Kristijan Matkovic natjecao se na Balkanskom Prvenstvu u Powerliftingu. Osvaja zlato i srebro, a uz to je naravno nastao i prigodan video...


Nove medalje za Kikija!

Naš prethodni video najavio je Kristijanovo novo natjecanje na koje se nedavno zaputio. Rezultati su nas razveselili, a njega motivirali da još više energije uloži u powerlifting!


Bodybuilding se "razvodnio"?

U današnje vrijeme imamo hrpu federacija, pro divizija, medalja, pehara, svjetski, kontinentalnih i regionalnih prvenstava. Nekad' su se uspješni bodybuilderi teško borili za profesionalan status i moglo ih se pobrojati na prste, a danas?


300kg Deadlifta i par pitanja za Kikija

Bodybuilding ili powerlifting? Deadlift ili bench? Postavili smo par pitanja Kikiju nakon treninga za nadolazeće natjecanje.


MAXXIMUM OPEN - ZAVRŠNI REPORT

Brajin video uradak ne smijemo propustiti! Pogledajte kako je izgledalo samo natjecanje i atmosfera oko njega!


INTERVJU - SAŠA DRAŠKOVIĆ U HRVATSKOJ

Povodom organizacije Sašinog seminara u Hrvatskoj napravili smo jedan intervju s njim. Od karijere na bini, ali i iza nje - svašta smo prešli. Te zanimljivosti i informacije o seminaru, pročitajte u narednim redovima..


MAXXIMUM 2018 - INTERVJUI #2

Drugi dio naših video intervjua online je na youtube kanalu. Ako još niste, svakako pogledajte Furićeve zanimljive goste!


MAXXIMUM 2018 - INTERVJUI #1

Proteka Team pratio je jedno od najpopularnijih natjecanja u regiji. Ni ove godine - nije razočaralo! Bacite oko na vide materijale iz Maribora.


MAXXIMUM 2018 - FOTO

Team Proteka popratio je natjecanju u Mariboru koje već dugi niz godina okuplja kvalitetne natjecatelje iz regije. Odabrali smo i nekoliko fotografija s tog događanja...


Ramy i Yoda - recept za uspjeh?

Sada već nije lako pratiti s kim se Ramy sprema. Bilder od kojeg mnogi imaju najveća očekivanja ove je godine teško kiksao. Može li ga "iskupiti" Neil Hill?


PROTEKA PREPORUČUJE

Ursa opet širi leđa!

Ursa, Marko, Jurica...gužva je u Playu, treniraju se leđa. Stjepan sve teže prolazi kroz vrata, a priča se da još uvijek stoji između štokova na izlazu iz svlačionice...


Ursa, Eva i Ivanina forma...

U Play smo došli posnimiti Ivanu Suskovic koja uz Evu Rusan dovršava svoje natjecateljske pripreme. Naravno, gdje je Eva, tamo je i Ursa koji je ovaj dan završio zanimljivim intervjuom...


Savjeti početniku #1 - Entuzijazam se troši

Redovno dobivamo pitanja od novih vježbača. Bilo da dolaze u inbox, komentare ili privatne poruke članovima tima, interesa ne nedostaje. Kroz ove savjete bavimo se naputcima koji su možda nedovoljno naglašeni...


Gledali smo film o Colemanu

Na Netflixu je odnedavno dostupan film: "Ronnie Coleman - The King". Osmerostruki Olympia šampion, moram priznati, dobio je najbolji bilderski film u zadnjih mnogo, mnogo godina!


NOVI IQ - FURA VS MIKLA

Posjetili smo jednog od naših najtrofejnijih bodybuildera u njegovim Križevcima. Danijel Miklečić pričao je o svojoj karijeri, životu...i kleti!


Phila nema u 2019.?

Kako sada stvari stoje, Phil Heath neće prisustvovati na Mr.Olympia bini iduće godine - barem ne kao natjecatelj. Dao je to naslutiti u konkretnom broju svojih zadnjih medijskih istupa.


Što je to Rest day

Sigurno ste vidjeli koju od onih šaljivih slika na foru - "Where is that rest muscle and how do I train it"? Ipak, iako se znamo sprdati s njim, dan odmora nije šala!


URSA i rođendanski trening

U jednom rođendanskom izdanju naš Stjepan Ursa odradio je trening za prsa i ruke. Nije mu ovo bila prva mentorska uloga jer je odmah zatim pregledao pozing Roka Didakovica!


Hoće li Ronnie hodati?

Iza osmerostrukog Mr. Olympia šampiona više je operacija nego Sandow trofeja. Zaista tužno zvuči da je njegova najteža bitka današnjice ona s hodanjem.


Ako se vrati Kai...

Ok, da, naslov malo zvuči kao melankolična cajka o povratku Predatora, ali što je tu je. Dan danas Kai Greene nedostaje mnogim obožavateljima profesionalnog bodybuildinga.


Domaći bodybuilding
Bodybuilding i fitness
Regionalni bodybuilding
Svjetski bodybuilding
Savjeti
Vijesti
Trening
Prehrana
Suplementi
Europski bodybuilding
Recepti