Košarica Narudžba

Magazin

Mr.Olympia 2021 - RAMY OSVAJA

Dragi naši završilo je Mr.Olympia natjecanje i okrunili smo novog (starog) Olympia prvaka! Big Ramy uzeo je zlato u Orlandu

Komentiraj

Popularno

Najnovije

Ashwagandha - učinkovita biljka ili samo prolazna moda?

Otkako se puno priča o imunitetu, zadnjih godinu i pol dana, počela je rasti popularnost biljci zvanoj Ashwagandha ili kroatizirano ašvaganda. Ima li temelja takvoj popularnosti ili je to samo moda bez nekih pravih učinaka? Provjerimo.


Mr.Olympia 2021 - RAMY OSVAJA

Dragi naši završilo je Mr.Olympia natjecanje i okrunili smo novog (starog) Olympia prvaka! Big Ramy uzeo je zlato u Orlandu


Olympia 2021 - dan prvi

U našim novim video prilozima možete vidjeti analizu događaja na Mr.Olympia natjecanju tijekom prvog dana suđenja za natjecatelje iz Opena kao i ukupne rezultate 212 kategorije...


Zašto je kolagen toliko popularan?

Kolagen je protein koji se prirodno nalazi u vašoj koži čineći ju mladom i elastičnom. Ali, da li mogu imati koristi od tekućina, praha, tableta ili injektiranog kolagena što se nalazi na tržištu danas?


Bjelanjak jajeta ili whey protein? Što je bolje?

Svako malo dođu trendovi kad se popularni whey protein protein proglasi manje vrijednim od bjelanjka jajeta. Svojedobno je Rich Piana bio začetnik jednog takvog pokreta. Ima li istine u takvim tvrdnjama ili su samo prolazni trend? Provjerimo


Tko će postati Mr.Olympia 2021?

Dragi naši, bliži se Mr.Olympia natjecanje! Najveći show u bodybuildingu ima impresivnu listu izazivača. Njihov cilj - uzeti titulu Big Ramyju!


Arnold Classic 2021 - nova senzacija!

Završio je ovogodišnji Arnold Classic. Drugo najveće bildersko natjecanje imalo je neobičan termin održavanja i neočekivano dobrog šampiona!


Zanimljive kvalifikacije za Mr. Olympiju 2021

Niz interesantnih natjecanja u profesionalnom bodybuildingu sažeto vam predstavljamo u novom Protekinom videu. Od Winklaara do Vallierea, bilo je tu svega!


Shawn Ray - tijelo bez mane?

Jedan od poznatijih bildera svoje ere još je i dan danas aktivan. Znan po sjajnoj figuri i oštrom jeziku, Shawn Ray imao je zanimljivu karijeru!


Preminuo John Meadows (1972-2021)

Potvrđena je tužna vijest. John Meadows, jedan od miljenika bodybuilding zajednice, preminuo je.


PROTEKA PREPORUČUJE

KAKO se radi POVLAČENJE za RAMENA - Furina škola

Naša nova epizoda Furine škole bildanja odnosi se na zanemarenu, ali itekako važnu vježbu u teretani!


Chicago Pro 2021 - Rezultati i Roellyjev loš plasman

Završilo je poznato Chicago Pro natjecanje. Baš je tamo Roelly Winklaar trebao odraditi "rutinsku" kvalifikaciju za Olympiju - međutim - ubrzo je sve palo u vodu...


4 načina kako podići nivoe testosterona s hranom

Veće razine testosterona su povezane s većom mišićnom masom, nižim postotkom masti i jačim kostima. Povrh toga, optimalne razine testosterona su povezane sa snažnim libidom i povećanim kognitivnim sposobnostima.


KAKO se radi BICEPS PREGIB - Furina škola bildanja #4

Ah taj biceps! Omiljeni mišić mnogih vježbača - od početnika i rekreativaca do iskusnih i natjecateljski aktivnih. Iako površinom nije među većim mišićima, smatramo ga itekako bitnim za bodybuilding...a možda i estetski dojam u večernjem izlasku


Ronnie Coleman - Najbolji bilder IKADA

Priča o vrhu bodybuildinga nužno nas vodi do mjesta kojim kraljuje samo jedan. Najveći bodybuilder svih vremena čiji broj titula odgovara onomu Leeja Haneyja - Ronnie Coleman.


Dexter Jackson - NEVJEROJATNA karijera OLYMPIA prvaka

Vjerovali ili ne, čak i na listi najvećih bodybuildera ikada postoje "one hit wonder" natjecatelji. Ne mislimo tu na čitavu karijeru, pogotovo ne u ovom specifičnom slučaju, već pokazujemo na broj osvojenih Olympia titula.


Dorianov EFEKT na bodybuilding!

Nekada je narativ bio jasan - Dorian kao čovjek koji je svoj sport upropastio. Zastrašujući gorostas iz ere devedesetih, po mnogima - zlatne, na bini je pokazivao drugačiji, a tako često superiorniji paket od konkurencije.


Treneri, trebamo li ih i zašto?

Puno sam puta čuo, pogotovo kada se priča o ozbiljnijim sportašima - što će im treneri? Argument je nekako priprost. Oni bi kao sportaši već sami trebali znati sve što trebaju. A što ako nije tako jednostavno? Dobar trener, zlata je vrijedan!


Kako se radi POVLAČENJE na LAT MAŠINI - Furina škola #3

Novi video u našem serijalu donosi vam izvedbu i savjete vezane uz jednu od najpopularnijih vježbi za leđa u teretani. Povlačenje na lat mašini izvodi skoro svatko i najčešći je pokret kojeg početnik zabrlja, a zatim nastavi s tom greškom dalje.


Moderni 'ubojica divova' - Flex Lewis

Malo se kojeg natjecatelja tako veselim vidjeti na Olympia bini kao što je slučaj sa Flexom Lewisom čija je dosadašnja karijera pokazala koliko bi se konkurencija trebala plašiti ovog modernog "giant slayera"...


Suplementi
Svjetski bodybuilding
Prehrana
Bodybuilding i fitness
Trening
Savjeti
Recepti
Domaći bodybuilding
Regionalni bodybuilding
Vijesti
Europski bodybuilding