Košarica Narudžba

Magazin

Mentalna ravnoteža u bodybuildingu

Povrede, istegnuća, lomovi, rupture. Pisalo se mnogo o utjecaju bodybuildinga na tijelo, odnosno mogućim problemima u sferi treninga i srodnih povreda. Postavljamo jedno, kvartovsko pitanje - a kae s glavom?

Komentiraj

Popularno

Najnovije

Mentalna ravnoteža u bodybuildingu

Povrede, istegnuća, lomovi, rupture. Pisalo se mnogo o utjecaju bodybuildinga na tijelo, odnosno mogućim problemima u sferi treninga i srodnih povreda. Postavljamo jedno, kvartovsko pitanje - a kae s glavom?


Prsa kao Furić

Naš Antonio Furić iza sebe ima čitava desetljeća aktivnog natjecanja, a još i više godina treninga i sportskih aktivnosti. Kada bi morali birati jednu impresivnu skupinu kojom se može pohvaliti, bila bi to prsa. Naučili smo nešto od silnih treni


Kako je Regan "ukrao" klasik...

NY pro svoju je najveću zanimljivost imao u kategoriji Classic Physique. Tamo se, nakon nekoliko zbunjujućih premišljanja, titulom iznenađujuće okrunio Regan Grimes...


New York Pro : De Asha osvaja!

Još jedan New York pro službeno je iza nas. Open kategorija predstavila je podosta kvalitetnih natjecatelja u lovu na titulu Velike Jabuke, a istu na kraju odnosi upravo Nathan De Asha


Intervju: Vraća se Fura?

Kad se sunce počne redovno pojavljivati na obzoru, Furić postane razgovorljiviji! Upravo zato pronašli smo par trenutaka za razgovor s njim - o bodybuildingu, domaćoj sceni, njegovim planovima i Toyoti IQ...


DORIANOVA PRESTIŽNA BIOGRAFIJA

Na FIBU je ove godine, osim linije suplemenata, šesterostruki Mr. Olympia Dorian Yates imao ekskluzivnu prodaju svoje (auto)biografije. Naravno, osigurali smo svoj primjerak.


Calumove nove ...povrede

Za veselog bildera iz Australije, život je u zadnje vrijeme rezervirao više padova no uspona. Tako se u razmaku od samo nekoliko dana pojavilo par ozbiljnijih problema.


Ruke kao Ursa

Ah da, mnogima najdraža mišićna skupina, a za neke i bolna točka koju teško razvijaju. Naš Stjepan Ursa vodi brigu o svojim „gunsima“ pa smo za vas priredili nekoliko naputaka koje od njega možemo naučiti.


Mirno more za Phila?

U tijeku je godina koja Heathu pruža priliku da se izjednači s najboljim bodybuilderima svih vremena. Šansa je tu, mogao bi postati osmerostruki Mr. Olympia.


LUKE SANDOE - IDUĆI HIT BODYBUILDINGA?

Koliko se samo bodybuildera moglo okititi nazivom the next big thing u zadnjih par godina? Evo još jednog koji stiže u to (ne)slavno društvo.


PROTEKA PREPORUČUJE

INTERVJU - MARKO KRANJČEC

Dragi čitatelji; naš je gost u ovom intervjuu Marko Kranjčec! Apsolutni pobjednik iz novog Pazara, novopečeni bodybuilding šampion i dugogodišnji profesionalac u vojsci. Bilo je zanimljivo poslušati njegovu priču...


Mentalitet Šampiona

Što najbolje među nama zaista čini sposobnima da se popnu na vrh i, ako je moguće, ostanu tamo neko vrijeme slavodobitno mašući zastavom pobjede? Postoji li bilderski recept za mentalitet šampiona?


KAKO MISLIŠ „NEMAM VREMENA“?

Izlika svih izlika, najprigodnija laž koju govorimo sami sebi i opravdanje koje rado bacimo u raspravi s drugima. Sagledat ćemo „nemam vremena“ iz jedne druge perspektive.


ŠTO NAM JE REKAO LOCKETT?

Kao što mnogi od vas znaju, ove smo godine na FIBU imali tu čast ugostiti Michaela Locketta, IFBB pro bodybuildera i glavno lice Tesla&Superior brenda.


Teretana VS Kućni trening

Rasprava koja je često aktulana, dvije vrste treninga koje mnogi od nas znaju "u dušu". S koje je strane trava zaista zelenija, a mišići veći?


YOUTUBE I BUDUĆNOST BODYBUILDINGA

Gasi se Flex, MD je na aparatima, a mnogi drugi već dugo ne postoje. S druge strane, Youtube trlja ruke i radosno broji poglede.


Kako je prošao FIBO

Festival bodybuildnga kao niti jedan drugi, FIBO, završio je prije par dana. Nedjelja je bila naš ovogodišnji oproštaj od Njemačke, a kako je bilo, doznajte u ovom tekstu...


NEDODIRLJIVI – PHIL I FLEX

Što se bodybuildinga tiče, nije neka tajna da se već dugo vremena na vrhu ljestvice pojavljuju dva imena – James Flex Lewis u kategoriji 212 te Phil Heath među open konkurencijom. S pravom se zato pitamo jesu li nedodirljivi?


ZAŠTO FORMA?

Jedno zanimljivo pitanje koje sam znao dobiti, kako od laika, tako i od vrlo iskusnih pratitelja ovog sporta. Od svih čimbenika – zašto baš forma?


IDEMO NA FIBO

Mnogi od vas već znaju da početak četvrtog mjeseca sa sobom donosi i najveće događanje u svijetu fitnessa i bodybuildinga FIBO – izložbu ove branše kojoj još uvijek nema ravne.


Savjeti
Trening
Svjetski bodybuilding
Domaći bodybuilding
Bodybuilding i fitness
Vijesti
Regionalni bodybuilding
Suplementi
Prehrana
Europski bodybuilding
Recepti