Košarica Narudžba

Magazin

Pločice! Kako dobiti trbušnjake?

Nema mišića koji privlači toliko pažnje, interesa i zavisti kao "set" odlično vidljivih trbušnjaka. I dok sam bio klinac, imati te opjevane pločice uvijek je bio svojevrstan statusni simbol.

Komentiraj

Popularno

Najnovije

Pločice! Kako dobiti trbušnjake?

Nema mišića koji privlači toliko pažnje, interesa i zavisti kao "set" odlično vidljivih trbušnjaka. I dok sam bio klinac, imati te opjevane pločice uvijek je bio svojevrstan statusni simbol.


Furić i trening za CIJELO TIJELO

Fura zna dati dobar savjet, a uvijek voli odraditi još bolji trening! Uz male preinake odrađen je "full body workout" koji bi se mogao svidjeti mnogima....


Povratak Treningu - Antonio Furić

Hrvatska ponovno može u teretane, a mi smo odmah skoknuli do Furine! On je, kao i mnogi bodybuilderi, jedva dočekao povratak vježbača i treninga, a zatim dao neke svoje savjete....


Pretvoriti salo u mišiće?

Nije tajna da mnogi od nas krenu trenirati upravo zbog nezadovoljstva vlastitim izgledom. Možda smo jeli malo ili mnogo više od nužnog, možda svu aktivnost sveli na put od fotelje do frižidera. Bilo kako bilo, salo je rezultat, a mi bi mišiće!


LEE HANEY - nenadmašni REKORDER bodybuildinga

Kažu da je Coleman najbolji ikada, ali njegov rekord samo je izjednačavanje već postojećeg. Dosta godina prije, Lee Haney po prvi je puta konkurencijom protutnjao kasnije osvajajući čak osam Olympia naslova....


Kako se pije kreatin?

U desetljećima poslovanja Proteke jedno je pitanje očito vječno! Kreatin, taj poznati suplement jedan je od najprodavanijih uopće - a mnogi se još uvijek pitaju kako ga koristiti i - zašto?


Intermittent fasting - gladovati za zdravlje i izgled?

Ako pratite ovu stranicu znate koliko nas zanima vježbanje, bodybuilding, mišići - i sve povezano. Za one kojima natjecanje nije prioritet sagledavamo i bogatu temu zdravlja, a opet , kako bilo kojoj od tih strana prezentirati "nejedenje" ?


30 ČUDNIH Bodybuilding činjenica...

Ovoga puta imamo nešto malo drugačije za sve vas. Zanimljive bilderske činjenice o profesionalcima, njihovim zgodama/nezgodama, ali i manje poznatim događajima u sportu...


Prehrana za imunitet?

Zadnjih godinu dana traje ovo izvanredno stanje. Zdravlje i imunitet teme su oko kojih se toliko toga vrti, a društvo traži svaki način mogućeg popravljanja i podrške istima. Što s prehranom?


Koliko je učinkovit Whey Protein?

Puno je godina prošlo otkako se whey protein morao hrvati s neupućenim opaskama o svom mogućem(?) steroidnom statusu ili čudnoj tvari zlih namjera. Danas, s druge strane, gotovo da uživa status namirnice! O čemu se radi - i, kako radi on?


PROTEKA PREPORUČUJE

Imunitet, izdržljivost, zdravlje - CINK!

U ovom užurbanom vremenu, često zaboravljamo obratiti pozornost na pravilnu prehranu. Osim što organizam iscrpljujemo stalnim dnevnim aktivnostima, kao što je posao, trudimo se trenirati. Nekada se dogodi pad imuniteta i umor. Vrijeme je za cink


Bodybuilding, dnevne rutine, motivacija...

Kod nas u Proteci bilo je mnogo gostiju. Intervjuirali smo puno ljudi, bili na popriličnom broju natjecanja, a eto odu i neki od nas tu i tamo u goste :)!


KEVIN LEVRONE - ČUDO bodybuildinga

Velike ruke, kuglasta ramena, dobri trbušnjaci? Sve što bilderu treba za impresioniranje širokih masa. Nije čudno što ga toliki imaju visoko, ako ne i na prvom mjestu, najdražih bildera u povijesti..


Nova era bodybuildinga?

Više nije izolirani incident - vladavina Phila Heatha došla je svome kraju. Što se 2018. samo par dana pred Olympiju činilo nemogućim, danas živimo kao stvarnost. Phil nije glavni lik bodybuildinga. Trojica novih šampiona igrali su tu ulogu...


Dorian o FIBU davno prije korone!

Dorian Yates jučer je objavio jednu sjetnu objavu na svom facebook profilu o najpoznatijem sajmu fitnessa i bodybuildinga davno prije interneta i koronavirusa! Pitamo se da li će ikad biti povratka na nešto slično!?


BIG RAMY - novi KRALJ bodybuildinga!

Naš novi dugometražni, dokumentarni, prilog izlazi kao zadnji video o ovogodišnjoj Olympiji. Big Ramy, Mamdouh Elssbiay, više nije "mogući idući" nego stvarni, trenutni, prvak!


KAKO je IZGUBIO PHIL HEATH (Olympia 2020)

Phil Heath nije uspio uloviti rekord Colemana i Haneyja. Završio je s broncom u rukama, a pitanje je hoćemo li ga više gledati na bini....


BIG RAMY je MR.OLYMPIA 2020!!! (rezultati)

Mr.Olympia titula opet ide novom šampionu! Ovoga puta to je popularni Big Ramy čija je figura nadjačala konkurenciju...


CHRIS BUMSTEAD osvaja CLASSIC TITULU! (Breonu bronca)

Olympia je, barem glede klasika, vidjela i jednu obranu titule! Chris Bumstead pojavio se u sjajnom izdanju.


RAMY vs. PHIL vs. BRANDON (OLYMPIA 2020)

Gužva je u Orlandu! Velika bitka na pozornici vodi se između Phila, Brandona i Ramyja, a Hadi i Bonac također se trude uloviti Olympia vrh.


Savjeti
Trening
Bodybuilding i fitness
Suplementi
Prehrana
Svjetski bodybuilding
Recepti
Domaći bodybuilding
Regionalni bodybuilding
Vijesti
Europski bodybuilding