Košarica Narudžba

Magazin

Puno pitanja za FURIĆA

Nakon Urse red je došao i na Furića! Preferira li i on Colemana? U kojem od "njegova" dva grada ima boljih cura i što je naučio o prehrani saznajte u narednim minutama..

Komentiraj

Popularno

Najnovije

Puno pitanja za FURIĆA

Nakon Urse red je došao i na Furića! Preferira li i on Colemana? U kojem od "njegova" dva grada ima boljih cura i što je naučio o prehrani saznajte u narednim minutama..


BILDERSKA pitanja za URSU

Nakon šaljivih tema - vrijeme je za malo ozbiljnija bilderska pitanja. Stjepan Ursa otkriva preferira li Arnolda ili Colemana te kako početnici mogu odraditi masu..


Probajmo bez mobitela

Možda neprikladan naslov u današnje vrijeme, ali udovoljite jednom mrzovoljnom protivniku mobitela koji će se tom tematikom pozabaviti u idućim redovima.


Kako se ozlijediti u teretani?

O sigurnosti u teretani uvijek vrijedi pisati, a sada smo se ove teme odlučili dotaknuti na malo drugačiji način. Biti će to kroz par uputa pomoću koji se u teretani može vrlo „kvalitetno“ povrijediti.


Zaključno o sponzorstvima

Objavljujemo ovaj članak kako bi za, barem dogledno vrijeme, završili temu sponzorstava u timu Proteka, objašnjavajući jednu od bitnijih razlika u samoj prirodi te suradnje kod nas.


Bumstead otvoreno o zdravlju

U nedavnom, pomalo potresnom videu kojeg je objavio, Chris Bumstead priča o vlastitoj borbi sa zdravstvenim tegobama koje je imao uoči ovogodišnjeg Mr. Olympia natjecanja.


Ramy odlazi iz Oxygena

Zanimljiva i na neki način dugo očekivana vijest zatresa je svijet bodybuildinga. Mamdouh Elssbiay, poznatiji kao Big Ramy, više neće biti spreman od strane Oxygen Gyma.


Intervju - MIRNES HUSANOVIĆ!

Dragi čitatelji, s nama je iznimno uspješni Mirnes Husanović, bilder iz susjedstva koji već dugo vremena niže odlične rezultate na bini. Nakon još jedne važne medalje, popričali smo s njim o karijeri i sportu...


Winklaaru zlato - i povreda

Nedavno održani Prague Pro imao je interesantan i pomalo tužan epilog. Bolje rečeno, Roelly je ujedno najveći pobjednik i gubitnik.


Ostaju Ronnie i Haney

Prije mjesec dana činilo se da imamo „done deal“, odnosno, da će se dvojici najuspješnijih Mr. Olympia pridružiti i treći šampion – Phil Heath.


PROTEKA PREPORUČUJE

Philov Gut - što se dogodilo?

Druga godina - ista priča. Trbuh je problem za sedmerostrukog Mr.Olympia prvaka, a došlo je do toga da mu izmakne slatki rekord Colemana i Haneyja


Hadi Choopan osvaja Asian GP

Nismo ga vidjeli na Olympiji, no zato se ponovno pojavio na AGP-u. Asian Grand Prix prošle je godine bio kontroverzan, a ovoga puta pobjedu bez puno polemike odnosi Hadi Choopan…


Breon i Flex brane titule

Po završetku vikenda u Vegasu, dvojica prvaka ostala su sigurno stajati na svojim pozicijama. Bilo je to u kategorijama classic physique i 212.


Mr. Olympia rezultati - RHODEN no.1

Sjajan vikend u Vegasu! Zanimljivo je bilo u svim kategorijama, no vrhunac subotnje večeri bio je Shawn Rhoden i njegov ulazak u "klub" Mr.Olympia šampiona...


RHODEN JE MR. OLYMPIA!!!

Kakav rasplet u Vegasu! Na tron bodybuildinga stiže novi prvak - Flexatron, Shawn Rhoden porazio je Phila i uzeo zlato. Pogledajte video komentar u prilogu..uskoro stiže i veliki članak


PHIL ILI RHODEN?

Prejudging je završio. Bitka se vodi između Heatha i Rhodena. Šampion nije uvjerljiv, a Rhoden izgleda puno bolje od prošle godine.


TKO IDE U TOP 5?

U ovoj emisiji pričamo o mogućim scenarijima za TOP 5 na Mr.Olympia bini. Smislili smo dva - a želimo čuti i vaše! Naravno, ovo nisu službeni rezultati natjecanja, niti oni moraju tako izgledati. Jednostavno "bacamo" par ideja za mozganje.


MR. OLYMPIA STREAM

Brojimo dane do početka Mr.Olympia natjecanja. Najbolji bodybuilderi odmjerit će snage u Las Vegasu, a mi vam u članku prilažemo link za službeni stream i par informacija vezanih za prijenos.


TKO ĆE BITI MR.OLYMPIA 2018?

Stiže nam Mr. Olympia vikend! Najvažniji dani profesionalnog bodybuildinga donose uzbudljiv sraz šampiona tog sporta.


Breon vs Bumstead...ili?

Klasičari na Olympiji slove kao iznimno popularna kategorija. Oku ugodne figure, dobra forma, karizmatični natjecatelji i nešto popularnih imena dobar su recept za uspjeh.


Vijesti
Savjeti
Bodybuilding i fitness
Regionalni bodybuilding
Svjetski bodybuilding
Trening
Prehrana
Domaći bodybuilding
Suplementi
Europski bodybuilding
Recepti