Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

3 VJEŽBE za POČETNIKE #5 - NOGE

Trening | 22. Lipanj 2020. 5 minuta

Noge! Nisu uvijek popularne, ali bez njih nema dobre figure. Ljudi često priznaju da im nisu baš omiljena skupina za trening, no s obzirom na ulogu u potrošnji kalorija i izgradnji dobrog tijela - itekako im se valja posvetiti!

Smatramo ih velikom mišićnom skupinom i redovito podnose popriličan, čak najveći teret na treningu. Mnogi od pokreta kojima ih gradimo nisu baš lagani pa nije čudno vidjeti vježbače koji izbjegavaju redoviti rad na mišićima nogu. Zato, doduše, izgledaju kao da im je malo rizično hodati s tako širokim ramenima, a tako sitnim nogicama.

Da se isto ne dogodi i vama pri početku treniranja - pomoći će ovaj video! Naš bodybuilding šampion Antonio Furić izgradio je impresivnu natjecateljsku reputaciju koja dobar dio svojih titula zahvaljuje upravo iznimnom razvoju mišića nogu. Ne morate se baviti natjecateljskim bildanjem da kvalitetan razvoj istih osigurate i sebi! Zato prolazimo tri važna pokreta:

1. Vježba za prednji dio natkoljenice - Ekstenzija
2. Vježba za stražnji dio natkoljenice - Fleksija
3. "Kraljevska vježba" za noge i gluteus - Čučanj

Kako smo u jednoj šali čuli - ma tko još trenira noge kada se one ne vide pri naslanjanju na šank ili izlasku u klub? Međutim, još je gore kada se pored velikih ruku ili širokih ramena nema što vidjeti od tenisica do struka! Nije tako strašno trenirati noge, tim više kada uspijete precizno odraditi sve zadane pokrete.

Antonio se pobrinuo objasniti vam upravo to! A nakon treniranja nogu, važno ih je odmoriti dovoljno i opskrbiti tijelo nužnim nutrijentima za oporavak. To je najbolji put do napretka i sigurna staza za sve one koji žele popraviti izgled ili mogućnosti vlastite figure!

 

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Teething Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni