Košarica Narudžba

FURA i DARIO - trening u pripremama

19.02.2019
Luka Kuhar
U Black Jack Gymu- dva prijatelja iz Požege, Antonio Furić i Dario Stanković. Posnimli smo nešto njihovog treninga, malo spotirali i porazgovarali s Furićem. Uskoro ćemo napraviti i intervju s Dariom!

Pozdrav svima dragi naši i dobrodošli u još jedan Protekin video prilog! Naša današnja tema bilderski je trening dvojice prvaka iz istoga grada. Naravno, znate koji bi to mogao biti (ako je u pitanju bodybuilding) - Požega. Pa opet, trening je bio u Velikoj Gorici!

Dva prvaka iz Požege treniraju noge!

Mjesto radnje znamo, a kao glavni likovi poslužili su Antonio Furić i Dario Stanković.

Antonio Furić prekaljeni je bilderski šampion koji u svijetu treninga, prehrane i kvalitetne suplementacije briljira već dva desetljeća osvajajući razne medalje i pehare na više nacionalnih te internacionalnih pozornica. Prvak države, prvak Europe, nositelj zlatne medalje s amateur Olympia natjecanja iz dalekog Alicantea. Toliko toga ima u životopisu - a nešto i u dokumentarcu!

Dario Stanković nešto je mlađi natjecatelj i jedna od novih nada ovog sporta. Bilderski prvak države, Dario je poznavatelj ovog sporta od amaterskih do profesionalnih krugova. Pitate li ga tko mu je draži - Ronnie Coleman ili Dorian Yates vjerojatno će se malo zamisliti oko izbora, ali vjerujte, zna im karijere jako dobro!

Trening je sam po sebi bio dosta težak i predložak koji dečki ostavljaju za sobom modifikacija je viđenog u videu uz napomenu da stvarno nije za početnike ili one koji trening ne odrađuju maksimalno intenzivno. Fura i Dario - nisu se šalili!

Plan treninga nogu:

3 serije leg pressa (noge postaviti nisko i usko) - 8 ponavljanja
3 serije leg pressa (noge postaviti široko i visoko) - 8 ponavljanja
4 serije leg pressa (jedva visoko i široko, druga nisko i usko) - 10 ponavljanja

2 serije kvadriceps ekstenzije (mala kilaža!) - 50 ponavljanja

3 serije hack čučnja (ili prednji čučanj ako nemate spravu) - 12 ponavljanja

5 serija iskoraka (mala kilaža!) - 20 ponavljanja

Težine prilagodite broju ponavljanja s naglaskom na to da zadnja dva jedva odrađujete. Ako se nakon serije osjećate kao da ste mogli još pet ponavljanja - nije dosta kila! Ako se osjećate kao da iduće serije neće biti, spustite!

Odmor između serija neka bude u trajanju od minute, a između vježbi barem devedeset sekundi kako bi se mogli dovoljno oporaviti za idući pokret. 

  

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO