Košarica Narudžba

FURIĆ & PRPIĆ - ZAJEDNIČKI trening (Leđa/Biceps)

29.04.2021
Luka Kuhar
Naši dečki, Antonio Furić i Ivan Prpić odradili su odličan trening za leđa i biceps u Požegi. Fura je bio domaćin u teretani Play, a Prpa vodio trening...

 Uvijek je dobro kada dva šampiona treniraju zajedno, a to je ovdje bio slučaj. Furića već itekako dobro znate - on je uzeo medalju na tolikom broju natjecanja da više baš i nema gdje s njima. Vjerni gledatelji sigurno znaju koliko su mu samo popunjene police u teretani kada govorimo o peharima.

Karijera Ivana Prpića u bodybuildingu ne traje dugo, ali radi se o sjajnom čovjeku koji iza sebe već ima odličnih rezultata i naslov prvaka države. Naravno, on je itekako gladan, željan i spreman nastaviti s pripremama u svom životu ako to okolnosti nezgodne današnjice dopuste.

Ovdje su se bacili na trening leđa i bicepsa. Veliku mišićnu skupinu odradili su pogađajući iz više različitih kutova prolazeći sve od utega i sprava do različitih kolotura. Ivan je vodio trening, a Furiću se itekako dopala jedna zanimljiva vježba na lat mašini.

Kod vježbanja bicepsa Ivan se jako razveselio vidjevši koliko različitih sprava Furin klub Play može ponuditi u svojem prostoru. Jedna old school biceps mašina morala se ubaciti u ovaj video.

Naravno, ima tu još puno toga, a nije nam ovo ni jedini video kojeg smo u Požegi snimili. Što se sve pronašlo na dnevnom redu vježbanja u Požegi provjerite u videu ispod: 

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO