Košarica Narudžba

FURIĆEV trening RUKU i RAMENA u pripremama...

04.02.2020
Luka Kuhar
Stiže nam nova natjecateljska sezona, a to znači da se i Fura probudio iz "zimskog sna"...

Pripreme su najvažniji i najnapetiji dio karijere jednog bodybuildera. Bez obzira koliko ste ih puta prošli, uvijek nose nešto novo, neke nepredviđene izazove ili sasvim neočekivane reakcije tijela. Stoga s pravom možemo zaključiti da biti bodybuilder nije lagano.

Naravno, trening ruku tada je malo zanimljiviji nego u ostalim vremenima pošto je količina masnog tkiva izrazito mala, a u stopu ju prati i nakupljena potkožna voda. Sve to skupa čini mišiće izrazito vidljivima i, ako ništa drugo, zanimljivima za promatranje tijekom izvedbe pokreta vježbi. Na bini, naravno, ima više faktora uspjeha.

1. Prezentacija i pozing
2. Detalji i separacije
3. Masivnost i mišićavost
4. Vaskularnost
5. Simetrija i oblik

Sve to naš proslavljeni bilder Antonio Furić već zna. U bodybuildingu se natječe duže od 20 godina, a u ovom trening videu dao je sve od sebe u poznatoj teretani Maria Jarnečića na Krku. Zadovoljan je trenutnim izgledom, iako ima još par detalja na kojima bi volio poraditi.

I u ovom periodu priprema važno mu je pripaziti na kvalitetnu suplementaciju i podršku koju dobiva od svojih Superiora 14. S obzirom da dobar dio vremena mora provesti u kalorijskom deficitu, pametan oporavak igra itekakvu ulogu u formiranju savršenog paketa za binu.

  

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO