Košarica Narudžba

Furin NOVI trening za LEĐA! (Uz Žarka Stojića)

24.05.2021
Luka Kuhar
Antonio se već vratio u Požegu, ali prije toga odlučio je odraditi još jedan trening u Jumpu. Na redu su bila leđa, a Žarko Stojić ponudio je par zanimljivih varijacija klasičnih pokreta...

 Leđa su velika mišićna skupina koju mnogi od nas rade više-manje standardno prateći mogućnosti sprava na raspolaganju u teretani koju koristimo za trening. Međutim, mišiće je dobro ponekad i iznenaditi! Ne mora to biti nešto sasvim drastično - poželjna je i sitna modifikacija već dobro znane vježbe.

Kada je takav slučaj dobro je kraj sebe imati znalca kalibra Žarka Stojića koji može bez problema sugerirati pokret kojega još niste probali. Upravo se to dogodilo ovih dana u Jumpu gdje je Antonio Furić trenirao leđa tražeći koji savjet od iskusnog veterana bodybuildinga.

Kao što je i sam rekao nakon treninga, uvjeren je da široka lepeza vježbi može pomoći i širokim, jel, leđima! Uostalom uvijek je dobro imati što više oružja u arsenalu na raspolaganju kada dođe do pripremnog procesa za bodybuilding natjecanja.

Što su sve radili pogledajte u videu ispod:

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO