Košarica Narudžba

INTENZIVAN trening za ŠIROKA LEĐA I RAMENA (Fura&Dino)

21.04.2021
Luka Kuhar
Da naš Fura ne bude uvijek usamljen u ovim video prilozima pridružio mu se i sjajni šampio Dino Berić. Kao junior osvajao je medalje na državnoj, ali i svjetskoj razini, a - kako već znate, nisu ni Furićeva postignuća za baciti... :)

Trening počinje zahtjevnim tempom izvedbe vježbi za ramena pa zatim leđa. Pogađajući kompletno rame kroz više različitih pokreta Antonio i Dino žele potaknuti i stimulirati mišić što prije. Intenzitet je priličan, a samim time nema baš odmora između vježbi.

Gađajući ramena oprezni su oko možebitnih rizika. Pokreti su kontrolirani, ponavljanja odmjerena, a težine prikladne čitavom dnevnom programu. Rezultat je dobra upala i sjajan osjećaj prokrvljenosti tijekom treninga.

Za leđa također biraju više pokreta kojima namjeravaju imitirati pokrete veslanja i povlačenja stavljajući pred mišiće težak zatak podizanja tereta iz više kutova. Slobodni utezi i sprave koriste se naizmjenično.

Uostalom, kliknite na video i pogledajte kako dečki treniraju! Ne znamo o čemu se točno radi, ali ima nešto u toj Požegi kada godinama šalje toliko šampiona u bilderske krugove.

 
 
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO