Košarica Narudžba

Izgradi VELIKE RUKE - Furini savjeti!

06.03.2021
Luka Kuhar
Naš novi video s Furom prolazi neke njegove sugestije oko treninga za ruke. Koliko ih puta trenirati, na što obratiti pažnju? Iskustvo ga je mnogo naučilo!

Svi koji bildaju žele velike ruke! Kako je bodybuilding rastao kao sport postalo je jasno da malo koja skupina mišića privlači toliko pažnje. Naš Antonio Furić izgradio je dobar par ruku i sada rado daje naputke svima onima koje interesira isti cilj.

Napominje kako ih se može trenirati i više od jednog puta tjedno iako je to danas najčešći način za treniranje svake mišićne skupine. Dva, tri, pa čak i još više puta, ruke se mogu ubaciti u trening neke druge skupine pa zatim trenirati samostalno. Ne treba to biti samo jedan dan u tjednu i onda čekanje do idućeg utorka.

Ipak, valja obratiti pažnju na podlakticu! Ona nas upozorava kada pretjerujemo s težinama i baratamo utegom oko kojeg se najviše muči ona, a ciljani mišić nešto manje. Ona će uvijek raditi bez obzira na vježbu, a ako nas nakon serija baš podlaktica najviše boli, tj. osjetimo kao da smo nju najbolje pogodili, onda možda stvarno i nismo uspjeli odraditi triceps kako treba!

Isto tako, ego nam nije baš najbolji prijatelj u teretani! Bira težine za koje bi željeli da drugi vide kako dižemo, a možda to stvarno nije pametno ili moguće. S druge strane, često je baš manja kilaža optimalna i nije uvijek dobro tovariti utege na šipku kao da nema sutra.

Za sve što Fura kaže, kliknite na video ispod!

 

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO