Košarica Narudžba

Koliko puta FURA diže 100kg na BENCHU?

07.05.2021
Luka Kuhar
Naš Antonio Furić odradio je trening za triceps i prsa. Nije to bio sasvim tipičan trening za ove mišićne skupine pa se upustio i u jedan ne tako uobičajen izazov....

 Znate i sami da je jedno od najčešćih pitanja u teretani upravo ono "koliko dižeš na benchu?" - a ovoga smo puta mi to snimili u jednom malo drugačijem obliku. Nije se išlo toliko maksimalnom kilažom koliko smo probali uloviti maksimalna ponavljanja sa sto kilograma težine. 

Da stvar bude još impresivnija Fura je prije toga intenzivno odradio triceps i prilično se potrošio tako da je od sebe očekivao relativno skroman broj ponavljanja - no iznenadio je sebe i nas. Nećemo vam odati točan broj, ali imate ga u videu ispod.

Osim samog bench pressa Antonio je pogodio kompletna prsa i prije toga stimulirao triceps svojim karakterističnim brzim treningom kratkih pauza koji traži mnogo koncentracije pri izvedbi kako niti jedno ponavljanje ne bi bilo "bačeno". 

Kao što i sami možete vidjeti, Fura je iz videa u video bliži ozbiljnim sezonskim, bilderskim izdanjima što bi značilo da ipak ima neke pripreme u vidu. Treninzi su sve bolji, raspoloženje na razini. Uostalom pogledajte kako je to izgledalo na treningu u FK PLAY....

 

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO