Košarica Narudžba

KAKO DO ŠAMPIONSKIH RUKU? - FILIP & FURA

20.06.2019
Luka Kuhar
Antonio Furić i Filip Dropulić u teretani Jump odradili su trening za ruke! Vježbe su si zadavali međusobno, a uskočio je i Žarko Stojić...

Ruke! Mišićna skupina koju svaki vježbač želi razviti, popraviti, povećati i naglasiti. Nije teško vidjeti zašto. Njima se često služimo u svakodnevnom životu u čitavom nizu aktivnosti i zadaća. Peremo zube, podižemo stvari, mašemo, grlimo, po potrebi i udaramo. Ruke su naš glavni "alat" za taktilni susret sa svijetom.

To što diže to su ruke!

Želimo li nešto opipati - vjerojatno nećemo koristiti stopala! E sada, u bodybuildingu ruke su jako važne. Čak štoviše, profesionalni sport obilježen je šampionima kojima baš sjajno razvijeni udovi uvelike pomažu u osvajanju titula. Ronnie Coleman imao je bicepse vrijedne hvalospjeva, a kompletan razvoj ruku Phila Heatha osigurao mu je dugotrajnu vladavinu.

Akteri našeg novog videa dvije su uzdanice bodybuildinga u Hrvatskoj. Jedan već dugo vremena poznati šampion i drugi kao mlada nada koja se sjajno probija kroz konkurenciju.

Filip Dropulić, drugospomenuti, figurom se izdvaja među vršnjacima. Široka ramena, odlični trbušnjaci, masivne noge i sve veće ruke čine ga nedodirljivom opasnosti za sve one koji mu planiraju stati na put bez istog arsenala. 

Antonio Furić, ha čujte, teško je ne znati za našeg Furu! Više od dvadeset godina bodybuilding iskustva, brojne domaće titule, pregršt internacionalnih, pehar prvaka Europe i zlato u dalekom Alicanteu (što je i tema našeg dokumentarca o njegovom natjecateljskom podvigu) čine ga neizostavnim imenom bodybuildinga u Hrvata - ali i šire!

Naravno, s obzirom da je mjesto radnje zagrebački Fitness centar Jump, vidjet ćemo i Žarka Stojića u kojem kadru! 

Momci, Filip i Antonio, radili su:

4 serije - Ekstenzija tricepsa na sajli (pretklon)
4 serije - Fleksija bicepsa na sajli (stojeći)

4 serije - Biceps pregib na lat mašini
4 serije - Triceps ekstenzija na lat mašini

4 serije - Francuski potisak za triceps
4 serije - Stojeći biceps pregib bučicama

Broj ponavljanja: od 8-12

Upamtite, osim dobrog treninga za razvoj mišića potrebno je paziti na prehranu i uputno koristiti kvalitetnu suplementaciju kako bi svome tijelu stvorili optimalnu okolinu za napredak!

 

 

 

 

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO