Košarica Narudžba

200+kg čučanj i intervju s Furom!

10.01.2019
Luka Kuhar
Išli smo u Veliku Goricu, točnije, tamošnji Black Jack Gym. Fura je odradio noge, a po povratku smo u autu popričali o njegovoj karijeri i bodybuildingu općenito.

Pozdrav svima dragi naši i dobrodošli u još jedan Protekin video prilog! Naša današnja tema bilderski je trening prvaka i dobro poznatog natjecatelja Antonija Furića. Odradio je noge, pomicao goleme kilaže i uz to se raspričao u intervjuu!

Meni bodybuilding nije ni način života, ni sport, meni je to umjetnost - da ti od svog tijela možeš napraviti neku skulpturu! Tako Antonio otvara ovaj video najavljujući trening.

Trening za noge prvaka Europe!

Vjerojatno znate za ovog popularnog prvaka bilderskog sporta. Višestruki prvak države, prvak Europe i nositelj zlatne medalje iz Alicantea gdje je osvojio Olympia amateur natjecanje, Antonio Furić ima se čime pohvaliti!

U svijetu ozbiljnog treninga, pomno planirane prehrane i pažljivo izabranih kvalitetnih suplemenata već je više od dva desetljeća pa stoga nije teško vidjeti zašto bi baš on bio sjajna osoba za intervju i pravi, bilderski trening video.

Ne brinite, evo i plana treninga:

2 serije kvadriceps ekstenzije (noge široko) - 10 ponavljanja
2 serije kvadriceps ekstenzije (noge usko) - 10 ponavljanja

4 serije hack čučnja (ili prednji čučanj) - 12 ponavljanja

2 serije stojeće fleksije (mala kilaža) - 15 ponavljanja
2 serije stojeće fleksije (veća kilaža) - 10 ponavljanja

4 serije mašine za aduktor - 25 ponavljanja

3 serije čučnjeva (mala/umjerena kilaža) - 12 ponavljanja
3 serije čučnjeva (veća kilaža) - 5 do 8 ponavljanja

Težine prilagodite broju ponavljanja s naglaskom na to da zadnja dva jedva odrađujete. Ako se nakon serije osjećate kao da ste mogli još pet ponavljanja - nije dosta kila! Ako se osjećate kao da iduće serije neće biti, spustite!

Odmor između serija neka bude u trajanju od minute do minute i trideset sekundi, a između vježbi barem devedeset sekundi kako bi se mogli dovoljno oporaviti za idući pokret. 

Pripazite da ovakav trening ne radite baš svaki tjedan ako niste bodybuilding natjecatelj s obzirom da oporavak može potrajati i do desetak dana!

   

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO