Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

3 VJEŽBE za POČETNIKE #4 - RUKE

Trening | 19. Lipanj 2020. 6 minuta

Novi video s našim Furom u ulozi instruktora :)! Mišićna skupina na rasporedu zasigurno su svima omiljene - ruke. Mnogi su počeli trenirati upravo zbog važnih pomaka u polju rukava, a zanima li vas kako to postići - pogledajte ovaj video!

Ako nešto mnoge privuče u teretanu onda je to baš trening za razvoj mišića ruku! Biceps i triceps u kombinaciji tvore veliku želju za još većom površinom nadlaktice. Naravno, kako se pozamašan broj ljudi krene baviti bildanjem ruku, pojavi se i ništa manje slučajeva grešaka, rizika od povrede ili jednostavno simpatičnih zabuna.

Naš Antonio Furić, višestruki bodybuilding prvak, u ovom video prilogu objasnio je osnovne pokrete za trening mišića ruku kod kojih prolazi najvažnije naputke oko pravilne izvedbe i mogućih nedoumica glede kilaže. Ruke, bez obzira na centimetražu i dalje smatramo malom mišićnom skupinom pa se ne treba previše "junačiti" u teretani dok ih radimo, a dobro ćemo to učiniti uz vježbe:

1. Koristeći dvoručni uteg/šipku
2. Koristeći sajle na cross mašini ili tornju
3. Koristeći bučice/ kilažu tijela

Ako ste početnik, trening kao takav možda vam još nije ušao u naviku, ali vjerujte, sve postaje lakše uz ove naputke našeg Fure koji se u sportu bodybuildinga uspješno snalazi već više od dvadeset godina. Volja će vam itekako biti nužna, a jednom kada se pobrinete za nju - i ruke dođu na svoje.

Nakon svakog treninga valja pripaziti i na adekvatan oporavak. Odmor i unos potrebnih nutrijenata, među kojima svakako izdvajamo proteine, ključni su da sav rad na treningu postane vidljiviji kroz određeni vremenski period!

  

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Teething Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni