Košarica Narudžba

BRZI trening za JAKE RUKE

08.08.2019
Luka Kuhar
Stiže još jedan video iz našeg serijala s Furom. Ovoga puta trenirale su se ruke prema istom principu - brzo i efikasno!

Dobrodošli u naš serijal brzih treninga! Nemamo svaki dan jednako vremena za treniranje pa bez obzira na skupinu koju moramo odraditi često dođe do situacija u kojima efikasnost zlata vrijedi. Možda vas stisne posao, možda škola ili fakultet, a opet nije nemoguće da se radi o nekoj sasvim petoj obavezi. Bilo kako bilo, trening treba odraditi, a ovaj serijal dokaz je da se može i u malo vremena!

Ruke mnogi od nas vole trenirati. Vjerujemo zato da će većina biti sklona pronaći nešto vremena potrebnog za aktivno stimuliranje ovih mišića u teretani. Ne mora to biti ni punih sat vremena - dapače, nekada je manje od polovice toga dovoljno! 

1. Vježbe na smith mašini
2. Vježbe na sajli
3. Vježbe bučicama
4. Vježbe utegom
5. Vježbe na spravama

Puno je toga naš Antonio Furić prošao u ovom treningu znajući da ruke nisu šala. Biceps i triceps zajedno tvore površinu nadlaktice za koju mnogi od nas priželjkuju dodatne centimentre. Uz ovakav trening želje uistinu mogu postati stvarnost, ali izrazito je bitno posvetiti se pravilnoj tehnici i mirnoj izvedbi pokreta.

Upamtite, dobar trening znači da smo mišiće adekvatno stimulirali kroz niz različitih pokreta. Opteretili smo ih unutar sigurnih granica, imajući u vidu minimalne, ali itekako poželjne, pomake u smjeru težeg. To ih je itekako izmorilo i potrošilo pa ih zato nakon moramo odmoriti kroz primjerno pauziranje do idućeg njihovog susreta s utezima, ali i unos nutrijenata koji im pomažu u oporavku. Jedan od najboljih takvih upravo je kvalitetan whey protein - koji možete pronaći u našoj ponudi.

 

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO