Košarica Narudžba

Road to Bodybuilding vol. 3

22.04.2016
Kristijan Matković
Nakon što sam počeo pisati blog o ovim pripremama naglo sam prestao. Prije svega, želio bih se ispričati za to, no uz potpunu posvećenost pripremama, klijente, iscrpljenost, aktivnost na FB pageu i IG-u jednostavno sam valjda sam negdje ostavio

 po strani.

No, što se događalo u ovom razdoblju između zadnjeg bloga i ovog koji pišem?

Iskreno, ne mnogo. Potpuno i apsolutno sam posvećen BB-uu, pripremama. Život mi se bazira na treniranju, jelu i odmoru, sve ostalo je trenutno u drugom planu. Pokušavam isključiti iz glave sve čak i privatne probleme i stvarati si što manje stresa. Smatram da toliko dugujem sam sebi u ovih nekoliko mjeseci.

 

Što se tiče priprema, odnosno napretka konkretno, mislim da sam formu sa zadnjeg natjecanja nadmašio prije oko 2 tjedna, a trenutno imam još 4 tjedna do natjecanja. Mnogi bodybuilderi pripreme predstavljaju kao "pokoru", "muku" i slicno, no iskreno osobno nemam taj stav. Nakon nekih situacija koje sam prošao u proteklih godinu dana gdje sam osjetio kako je biti gladan (ne svojim izborom) shvatio sam da je mogućnost da odabereš biti gladan radi izlaska na natjecanje jedna od najvećih privilegija koje uopce možeš imati. Ne postoji ništa ljepše u životu nego imati priliku posvetiti se apsolutno segmentu života koji voliš.

 

 

Događaj koji je obilježio ove pripreme je definitivno put na najveći svijetski sajam fitnessa i bodybuildinga FIBO u Koelnu koji su mi omogucili sponzori. Time sam ispunio jedan od svojih snova; upoznati svoje uzore, pozirati pred toliko ljudi, razgovarati sa najboljim bodybuilderima današnjice, naučiti puno novih stvari, biti dio jednog ambicioznog i velikog teama poput Superior14 teama zbilja je velika čast u mojim godinama.

 

 Trenutno sam točno mjesec dana udaljen od prvog nastupa, formom sam poprilično zadovoljan, iako uvijek mora i može biti bolje, a u narednom razdoblju potrudit ću se izvući maksimum iz svog tijela. Također do kraja priprema u suradnji sa Protekom snimit ćemo jedan moj dan u pripremama na kojem cete moći realno i bez ikakvog prenemaganja vidjeti kako zapravo izgleda dan kada se pripremate za BB natjecanje. Također snimit ćemo i ono po meni najzanimljivije - Dan natjecanja u kojem ćete moći vidjeti kako to zapravo izgleda iza bine, što sve treba napraviti u zadnjem danu da bi na bini pokazali ono najbolje iz svog tijela. Također u završetku ovih priprema pomagat će mi Antonio Furić koji je legenda i naš najtrofejniji BBer te će u oba ta dva videa zapravo odigrati veliku ulogu.

 Za kraj, želio bih Vam se zahvaliti sto pratite i podupirete rad Proteke, a samim time i moj, svima nama u teamu Vaša podrška jako puno znači, a Vaše misljenje nam je najbitnije. Hvala Vam!

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO