Košarica Narudžba

Q&A - PETAR KLANČIR I STJEPAN URSA

16.05.2015
Proteka Team
Kao što smo obećali, tako ćemo isporučiti. Petar Klančir i Stjepan Ursa s nama će svako toliko raditi kratke videe u kojima će odgovarati na Vaša pitanja. Prvi po redu dolazi nam pred kraj mjeseca, a eventualne upite postavite u komentare
Vjerojatno ste se koji puta zatekli, na svojem bodybuilding putu, u nepoznatoj ulici. Naišli ste na pitanje na koje nemate odgovor, a google Vam se ne čini odviše stručan po tom pitanju. Kako svi već dobro znamo - internet na jedno pitanje ponudi barem 10 različitih odgovora, stvar je preferencije koji će se ispitivaču učiniti najzgodnijim.
 
Možda Vas zanima nešto o prehrani, specifičnoj vrsti treninga ili Petrovih i Stjepanovih natjecateljskih planova za budućnost / doživljaja iz prošlosti. Dečki su tu, spremni odgovarati na pitanja kako bi olakšali bilderske zadatke novim vježbačima ili nešto detaljnije razjasnili za one koji žele znati više.
 
Pitanja koja im želite postaviti možete ostaviti u komentarima na njihovim stranicama kada objave ovaj članak. Jednostavno napišite što Vas zanima i ako baš Vaše pitanje bude odabrano, momci će sjesti i uzeti si vremena da na njega odgovore u miru.
 
Treba napomenuti da će moderator eventa biti Luka Kuhar koji će od Vaših, vjerujemo mnogobrojnih pitanja, odabrati najzanimljivija i najrelevantnija za odgovore. To, nažalost za sve one koji su mislili postavljati neprikladna ili provokatorska pitanja, znači da ta neće daleko stiči. Luka nam naime banira takve followere brže nego što ih dobivamo. (Sada kada to vidimo morat ćemo s njim porazgovarati o toj poslovnoj odluci hah!)
 
Sve u svemu, pitajte Petra i Stjepana, a oni će u videu pred kraj mjeseca odgovoriti na nekoliko odabranih pitanja. Ako se praksa pokaže uspješnom, radit ćemo to češće i opširnije.
 
Proteka Team
Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO