Naš novi video sniman je u Požegi (i njenoj okolici), a glavne uloge imaju Antonio Furić i Miroslav Kolobarić - Kobac!
Da bodybuilderi vole dobro pojesti nije nikakva tajna. Njihov sport nije samo svijet teških treninga, napornih dizanja ili kardio umora.
Sliku dobrog bildera upotpune i kvalitetni obroci kojima je cilj pružiti podršku tijelu kroz prijeko potrebne nutrijente u optimalnim količinama. Drugim riječima, tko trenira dobro - mora jesti još bolje kako bi čitava priča imala smisla.
Srećom, Antonio Furić svoj je zanat naučio dobro trudeći se briljirati u bodybuildingu više od dva desetljeća.
Nije uvijek išlo idealno, bilo je uspona u visine i padova u ne toliko željene "ponore" sportskih rezultata, no važnost dobrog kombiniranja hrane, odmora i treninga upamtio je kao ključ uspjeha još od prvih bilderskih koraka.
Negdje u toj priči, našao se, već tada, nezaboravni Kobac. Miroslav Kolobarić trofejni je bodybuilder čija se figura redovito mogla pohvaliti izvanrednom razinom sportske spremnosti na koju se velik broj konkurenata spoticao pokušavajući uzeti medalju od nepopustljivog Kobca. Nije mnogima pošlo za rukom!
Naravno, kada se takva dva karaktera nađu na istom mjestu, interesantan sadržaj zapravo je garantiran. Takav je slučaj i ovdje - a prigoda je vrlo bilderska.
Hrana, hrana...i još hrane!
Moralo se nešto dobro pojesti. Hrana nije imala nikakve posebne restrikcije pošto se dečki ne spremaju za neko skorije natjecanje, ali bez obzira na to nije se strašno odstupalo od tipičnih bilderskih uzdanica.
Posložiti proteine, ugljikohidrate i masti u smisleni komplet Kolobariću i Furiću već je životna navika koju bez posebnog naprezanja automatski upražnjavaju u svakodnevnom životu. Bilo da su u restoranima kao ovdje, ili vlastitoj kuhinji, red se zna, hrana poznaje. Gladni mišići umorni su od treninga, a osim dobrog sna, potrebni su im valjani obroci i vrhunska suplementacija.
Što se jelo? Kakvi su dojmovi i tko je zapravo imao ozbiljan apetit? Saznajte u našem novom video prilogu koji je "full day of eating" pretvorio u putovanje po znanim restoranima Požege i okolnih mjesta. Od burgera do odreska, čak i koje palačinke. Mnogo je tanjura prošlo kroz kadar!
Obroci, kako su izgledali?
Obrok 1: Veliki burger
Kalorije - cca 720kcal
Proteini - 44g
Ugljikohidrati - 48g
Masti - 42g
Obrok 2: Odrezak i krumpiri
Kalorije - cca 690kcal
Proteini - 55g
Ugljikohidrati - 50g
Masti - 28g
Obrok 3: Biftek u umaku od zelenog papra
Kalorije - cca 1200kcal
Proteini - 70g
Ugljikohidrati - 50g
Masti - 80g
Obrok 4: Teleći odrezak i povrće
Kalorije - cca 550kcal
Proteini - 50g
Ugljikohidrati - 40g
Masti - 20g
Obrok 5: Shake nakon treninga
Kalorije - cca 300kcal
Proteini - 43g
Ugljikohidrati - 9g
Masti - 4,5g
Ukupno kroz dan:
Kalorije - cca 3460kcal
Proteini - 264g
Ugljikohidrati - 200g
Masti - 175g