Košarica Narudžba

Furini obroci u pripremama

29.03.2019
Luka Kuhar
Naš Antonio prionuo je na posao i već dobrano zagazio u pripreme. Kako se hrani i što preferira u svojim obrocima otkrio nam je u ovom videu.

Bodybuilding, sport oblikovanja tijela, izgradnje mišića i dobrog izgleda. Tako je nekako prepoznat u javnosti, na to se zapravo svode i sama bilderska natjecanja - bilo u profesionalnoj konkurenciji ili među amaterima. Želiš li biti bilder, ne moraš nužno biti Ronnie Coleman ili Dorian Yates - prvaci s Mr.Olympia titulama, ali raditi na sebi - e to se mora!

Poslušajte iskusnog prvaka!

Kako to izgleda u praksi prezentirat će nam Antonio Furić. Višestruki bodybuilding prvak Hrvatske, prvak Europe i nositelj naslova prvaka Novice kategorije na Amateur Olympia natjecanju koje se održalo u dalekom Alicanteu. Možda niste vidjeli, ali o tome smo ovdje na Proteci snimali i vlastiti dokumentarni filmić!

Bodybuilding može biti zahtjevan i ponekad pogurati granice, ali to je samo zato što u njemu ima toliko toga. Zanimljivosti, odricanja, disciplina, predanost, koncentracija, snaga. Sve je to dio bilderskog sporta uobličenog kroz treninge, pažnju posvećenu prehrani i odabir kvalitetne suplementacije.

U ovom videu glavna je tema prehrana. Antonio Furić sprema se za natjecanje i samim time njegov dnevni menu izgleda nešto drugačije od uobičajenog.

Što je po rasporedu?

1. Piletina (prsa) oko 900 grama dnevno
2. Riža (basmati) oko 150-200 grama dnevno
3. Brokula ili slično povrće po potrebi

4. Kvalitetni Preworkout
5. C-vitamin suplement
6. ZMA suplement protiv grčeva na treningu
7. Snažan fat burner proizvod

Za doručak zna pojesti nekoliko jaja pri čemu odvaja barem polovinu žutanjaka sa strane, a svu hranu priprema uz minimum začina - odnosno sol i papar. 

Kako se natjecanje približava tako i režim postaje sve stroži. Iz prehrane se izbacuju jaja, bilo kakvi napitci van obične vode, te još strože regulira tempo jedenja. Uglavnom, obroci dolaze u razmaku od dva do tri sata maksimalno.

Biti bodybuilder, bez obzira na razinu, uistinu znači posvetiti se vlastitome tijelu. Slušati što ono govori kroz izgled, koju hranu preferira, na koju reagira nešto lošije. Dobra figura zna sama sebi biti odličan korektiv!

  

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO