Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

200kg čučanj NA PONAVLJANJA - Furić

Trening | 17. Travanj 2021. 5 minuta

Nije to ni blizu njegovog maksimuma, ali kada naš Antonio malo ozbiljnije krene u trening odmah se pojavljuju kilaže zbog kojih mnogi u teretani okrenu glavu!

 Furić trenutno teži oko 120 kilograma što je u njegovoj karijeri vjerojatno najveća kilaža van sezone natjecanja. S obzirom na turbulentnu godinu iza nas, a i njene posljedice koje još uvijek nisu gotove i do kraja sređene, Antonio nije siguran u svoju natjecateljsku budućnost no uvijek je u treningu.

Vijesti se prate iz dana u dan, hoće li ovo biti godina u kojoj će sport moći malo odahnuti i lakše planirati natjecanja, pripreme te ostale manevre, ne znamo, ali Fura uvijek vreba! Biti u vrhunskom sportu više od dvadeset godina znači nikada zapravo ne spustiti gard.

Snimali smo njegov trening za noge koji je odlučio započeti vježbom ekstenzije na kojoj si je zadao popriličan broj ponavljanja bez ikakva odmora. Vidjevši da ima energije prelazi na leg press gdje odrađuje desetke ponavljanja odjednom, gađajući drugi dio noge svako toliko.

Nakon toga dolazi čučanj. Kralj vježbi Furiću je posebno drag te se na njemu može pohvaliti popriličnim kilažama. Današnje nisu bile blizu maksimalnih mogućih, no to na bilderskom treningu i nije najveća nužnost.

Kako je to izgledalo? Gdje se najviše umorio i kakva je forma čučnjeva pri tolikoj kilaži? Sve to, a i više, pogledajte u ovom videu kojeg upravo objavljujemo na naš youtube kanal: 

Podijeli ovaj članak:


Autor

Luka Kuhar
Glavni urednik portala

Nema komentara

Komentiraj

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se!

Registracija Prijava


Povezani proizvodi

Kollagen 1000ml

29,90 €

100% Creatine Monohydrate 300g

★★★★★

20,00 €

-47%
Nigari Magnezijev klorid 200 g
Nigari Magnezijev klorid 200 g

2,65 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,04 €

-36%
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original
Alpenkrauter Emulsie 100 ml Original

8,40 €

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 13,14 €

Colic Kids_kapi

16,00 €

Možda će vas zanimati

Prvi saznajte za akcije i prijavite se na naš newsletter

American Express, Master Card, Diners, VISA T-com PayWay

copyright © 2023. Proteka.hr

web shop powered by kanuni