Košarica Narudžba

200kg čučanj NA PONAVLJANJA - Furić

17.04.2021
Luka Kuhar
Nije to ni blizu njegovog maksimuma, ali kada naš Antonio malo ozbiljnije krene u trening odmah se pojavljuju kilaže zbog kojih mnogi u teretani okrenu glavu!

 Furić trenutno teži oko 120 kilograma što je u njegovoj karijeri vjerojatno najveća kilaža van sezone natjecanja. S obzirom na turbulentnu godinu iza nas, a i njene posljedice koje još uvijek nisu gotove i do kraja sređene, Antonio nije siguran u svoju natjecateljsku budućnost no uvijek je u treningu.

Vijesti se prate iz dana u dan, hoće li ovo biti godina u kojoj će sport moći malo odahnuti i lakše planirati natjecanja, pripreme te ostale manevre, ne znamo, ali Fura uvijek vreba! Biti u vrhunskom sportu više od dvadeset godina znači nikada zapravo ne spustiti gard.

Snimali smo njegov trening za noge koji je odlučio započeti vježbom ekstenzije na kojoj si je zadao popriličan broj ponavljanja bez ikakva odmora. Vidjevši da ima energije prelazi na leg press gdje odrađuje desetke ponavljanja odjednom, gađajući drugi dio noge svako toliko.

Nakon toga dolazi čučanj. Kralj vježbi Furiću je posebno drag te se na njemu može pohvaliti popriličnim kilažama. Današnje nisu bile blizu maksimalnih mogućih, no to na bilderskom treningu i nije najveća nužnost.

Kako je to izgledalo? Gdje se najviše umorio i kakva je forma čučnjeva pri tolikoj kilaži? Sve to, a i više, pogledajte u ovom videu kojeg upravo objavljujemo na naš youtube kanal: 

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO