Košarica Narudžba

BILDERSKA pitanja za URSU

19.10.2018
Luka Kuhar
Nakon šaljivih tema - vrijeme je za malo ozbiljnija bilderska pitanja. Stjepan Ursa otkriva preferira li Arnolda ili Colemana te kako početnici mogu odraditi masu..

Pozdrav dragi naši i dobrodošli u još jedan Protekin video prilog! Naša današnja tema je Stjepan Ursa, točnije, njegovi odgovori na naša bilderska pitanja. U ovom sportu Stjepan je poznat kao šaljivac, veseljak i komedijaš koji svaku prigodu učini nešto vedrijom, ali njegovi bilderski nazori nisu uvijek bili tako dobro poznati.

Ursa u smirenom izdanju!

S obzirom da je već nakupio godina iskustva u svijetu treninga, planiranja obroka i pametne prehrane, kao i odabira njemu omiljene kvalitetne suplementacije, bilo je na redu ispitati ga malo i o bilderskim temama. Baš kao što voli pričati o svemu drugome, možete vidjeti i da se o bodybuildingu voli "razvezati".

Imao je što reći i o svojim pravilima za masu, točnije, kako je to izgledalo u njegovim počecima kada se u zadnjim tinejdžerskim danima zaputio graditi bilderske snove. Vjerovali ili ne, jeo je i preko tisuću grama ugljikohidrata dnevno što je za velik broj ljudi sasvim nezamisliva brojka. Međutim, kada ste visoki preko 190cm i težite više od 110kg ova se meta ipak učini dostižnom.

S obzirom na duge udove, građu i visinu, pitali smo ga i mišljenje o novoj te sve popularnijoj Classic kategoriji koja naglašava estetiku i sklad iznad svega ostalog što se u bodybuildingu možda malo i zaboravilo. Dao je zanimljiv odgovor kojega morate poslušati - ne brinite, odmah je na početku pitalice!

Zašto voli bodybuilding? Jednostavno je, taj mu sport određuje život i uči ga biti poniznim. Znati da danas ima mnogo toga za napraviti ako se sutra želi pojaviti bolji, ako u budućnosti ima planove o kompletnijem izgledu i jačoj formi. Bodybuilding je ustrajnost i disciplina, od čega Ursa ne bježi!

Što mu budućnost sprema?

Mnoge će od vas zanimati i planira li se on još natjecati. Iskustva u pozing gaćama ima, zna što su pripreme i kako izbrusiti formu! Koji su mu krajnji ciljevi? Ganjati visine profesionalne lige u kojoj je slavu stekao Jay Cutler ili potražiti uspjeh na regionalnim pozornicama?

Dosta je toga Ursa otkrio u ovom smirenijem izdanju kada se uputio odgovarati na komplet pitanja koja smo odabrali između par vaših i nekolicine naših sugestija!

  

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO