Košarica Narudžba

Bodybuilding video emisija: Milan Savić!

06.09.2016
Luka Kuhar
Bodybuilder koji je, po mom mišljenju pro potencijal! Poslušajte zašto...

Pozdrav svima dragi naši i dobrodošli u još jednu Protekinu emisiju o bodybuildingu. Naša današnja tema je čovjek kojeg vidimo kao potencijalno nevjerojatnog natjecatelja u bodybuildingu. Zove se Milan Savić, dolazi iz Srbije i svojom je figurom opetovano nadjačavao konkurenciju fascinirajući pritom čitav niz bodybuilding fanova. Nije teško vidjeti zašto!

Simetrija, sklad...i mišići!

Milan zadržava simetriju i sklad bez obzira na to koliko razvija svoju figuru što ga kroz godine i godine natjecateljske karijere čini sve opasnijim konkurentom koji ne gubi vlastite vrline kako vrijeme prolazi. Često se dogodi da u sportu bodybuildinga natjecatelj poželi nadograditi mišićnu masu pa pritom u određenoj mjeri zaboravi na neke principe estetike koji figuru čine, ne samo gledljivom, već i medalje vrijednom. Kod Milana Savića, te stvari ostaju nenarušene!

Naravno, kao i u toliko sportova, granice zamislivog i ostvarivog redovito guraju iskusni natjecatelji koji sve u svom životu i dnevnoj rutini posvete maksimalnom sportskom učinku. U bodybuildingu to znači dodatno modificirati treningeoptimizirati prehranu do najmanjeg detalja, pažljivo birati i koristiti samo najkvalitetniju sportsku suplementaciju. Znati odmarati, znati stisnuti, znati kada je vrijeme čekanja. Znati baratati vrlinama i sakriti mane figure. Stvoriti što savršeniju sliku tijela.

Profesionalni status? 

Tko zna gdje će Milan Savić na kraju stići. Ni profesionalna liga nije nemoguća kao krajnja destinacija. Olympia kao vrhunski cilj svakog bodybuildera mjesto je na kojem su svoju besmrtnost osigurali šampioni poput Ronnie Colemana ili Big Ramyja, a nije tajna da svatko s natjecateljskim karakterom želi takav životopis. 

Kada sam prvi put gledao Milana na pozornici uočio sam genetski sjajno oblikovane mišiće koje je on razvio do zavidne razine. Ostaje nam za vidjeti što će se s vremenom dogoditi i u kojem će ga smjeru karijera odvesti. Potencijal je tu, određena razina već postignuta. Gdje je točno cilj? Ne znamo, ali znamo da mnogo toga već ima u ovom bilderskom arsenalu!

  

Da bi mogao komentirati moraš se registrirati,
ako već imaš račun prijavi se! Registracija | Prijava

PREPORUČUJEMO